free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Επικεφαλής ποδοφαιρικού τμήματος ο Ζαλάβρας στον ΑΟΝΑ

Χρέη τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ζαλάβρας στον ΑΟΝ Αργυρούπολης, με τον Βαγγέλη Κωνσταντίνου να αποτελεί τον νέο προπονητή των «κυανόλευκων».

 

 

 

Σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα κινείται πλέον ο ΑΟΝ Αργυρούπολης

Η διοίκηση των «κυανόλευκων»  υπό την Προεδρία του Παναγιώτη Καλφοδήμου προχώρησε στην σύναψη συνεργασίας με ανθρώπους που ξεχωρίζουν για την τεχνογνωσία και εμπειρία

Κάτω από αυτό το πρίσμα ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Ζαλάβρα, που αναλαμβάνει επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον Βαγγέλη Κωνσταντίνου να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με γνώμονα πάντα την συνεχή προσπάθεια να συνεισφέρει την καλύτερη εκπαίδευση στους αθλητές που απαρτίζουν τα τμήματά του, ο ΑΟΝΑ προχωρά σε αλλαγές στην ανδρική ομάδα δημιουργώντας νέες συνεργασίες με ανθρώπους με τεχνογνωσία κι εμπειρία.

Πλέον, την τεχνική επιμέλεια της ομάδας και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ζαλάβρας, επαγγελματίας προπονητής με μακροχρόνια εμπειρία τόσο σε επίπεδο τμημάτων υποδομής όσο και σε αγωνιστικά τμήματα. Συνεργάτες του θα είναι ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου, ο οποίος θα αναλάβει τεχνικός στην αντρική ομάδα με βοηθό τον Γιώργο Ηλία που επιπλέον θα αναλάβει το εφηβικό τμήμα του συλλόγου.

Επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας στα θέματα φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαϊωάννου, γυμναστής & προπονητής φυσικής κατάστασης, ενώ την τεχνική καθοδήγηση και εκγύμναση των τερματοφυλάκων θα έχει και φέτος ο πολύπειρος εκπαιδευτής τερματοφυλάκων Γιώργος Σουλογάνης σε συνεργασία με τον Ηλία Κοντό.

Το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών συμπληρώνουν οι: Κώστας Ντελής, Παύλος Πλαφαδέλης και Νίκος Καραβασίλης, οι οποίοι διακρίθηκαν για το ήθος και το επίπεδο της εκπαίδευσης που προσέφεραν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.»

Related posts

Στόχος η άμεση επιστροφή για τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Ο Τεχνικός της Κηπούπολης ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΛΙΔΗΣ

Abola Team

Τσαβαλιάς αντί Μιχαηλίδη στον Βύρωνα

abola10