free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τριπλή ενίσχυση για την Κοψαχείλα

Στην απόκτηση των Γιάννη Παναγόπουλου, Γιώργου Σκρέπα και Χρήστου Φειδά προχώρησε η ομάδα των νοτίων προαστίων

 

 

 

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση συνεχίζει ακάθεκτη η Κοψαχείλα.

Οι παράγοντες της φιλόδοξης ομάδας των νοτίων προαστίων εντείνουν τις προσπάθειές τους που αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν όλα τα φόντα να την οδηγήσουν σε επιτυχίες.

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην απόκτηση τριών ακόμη παικτών. Ο λόγος για τους Γιάννη Παναγόπουλο, Γιώργο Σκρέπα και Χρήστο Φειδά, οι οποίοι από την ερχόμενη σεζόν θα φιγουράρουν με την φανέλα της Κοψαχείλας και αναμένεται να αποτελέσουν εξαιρετικές προσθήκες για τον προπονητή Αντώνη Κουφογιαννάκη.

0 μεν Παναγόπουλος είναι 29 ετών , διακρίνεται για τις εκτελεστικές του ικανότητες και προέρχεται από μία αξιόλογη σεζόν με την φανέλα της Αρμενικής. Επίσης, έχει να επιδείξει επιτυχημένη παρουσία σε Άγιο Δημήτριο και Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Σε ό,τι αφορά τον  Σκρέπα, είναι 26 ετών καλύπτει τη θέση του εξτρέμ και προέρχεται από την Χρυσούπολη. Επίσης, έχει να επιδείξει θητεία σε Ορχομενό.

Όσον αφορά το τρίτο κατά σειρά απόκτημα, τον 16χρονο Χρήστο Φειδά, είναι τερματοφύλακας και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου

Παράλληλα, στην πρώτη ομάδα πήρε προαγωγή ο 17χρονος δεξιός μπακ Γιώργος Ανούσης

Related posts

Με ολική ανατροπή στο σκορ ο Απόλλων Χαλανδρίου 2-1 εκτός τη νεανική Χρυσούπολη: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΡΕΝΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

Abola Team 3

Συνέλευση στο Παλαιό Φάληρο

Ρένος Γιαμπουράς

Έκανε δικό του τον Σεμέντο Ντε Βιέγκα ο ΑΟ Βύρωνα

Ρένος Γιαμπουράς