free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Eν αναμονή των εξελίξεων στον Πανσερραϊκό…

Εν αναμονή της σύνταξης του συμφωνητικού το οποίο και θα περιγράφει τους όρους και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα υπάρξει η συνεργασία τους βρίσκονται ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καραθανάσης!

 

Εν αναμονή της σύνταξης του συμφωνητικού το οποίο και θα περιγράφει τους όρους και τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα υπάρξει η συνεργασία τους βρίσκονται ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καραθανάσης, με τους νομικούς εκπροσώπους των δύο πλευρών να έχουν αναλάβει από την Παρασκευή αυτή την διαδικασία προκειμένου όσο το δυνατόν γίνεται πιο σύντομα να πέσουν υπογραφές.

Το κλίμα μετά την συνάντηση της Πέμπτης ήταν θετικό και όπως επεσήμαναν και οι δύο πλευρές με κοινή βούληση θα βρεθεί λύση σε όποιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει προκειμένου η ομάδα να καταλήξει στα χέρια του Σερραίου επιχειρηματία για το επόμενο διάστημα.

Μπορεί βέβαια μέσα στον Ερασιτέχνη να υπάρχουν και οι φωνές που βγάζουν αντίθεση, ωστόσο η πλειοψηφία του Δ.Σ φαίνεται να έχει πειστεί και γνωρίζει πως η μόνη λύση που υπάρχει στον ορίζοντα για να μην της μείνει η ομάδα… στα χέρια είναι ο Χρήστος Καραθανάσης, αφού δεν βρέθηκε και κάποιος άλλος για να καταθέσει εγγράφως το ενδιαφέρον του.

Έτσι λοιπόν από την Δευτέρα πλέον αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα για να μπούνε όλα σε μία σειρά και από εκεί και πέρα να τρέξει και ο σχεδιασμός της ομάδας, με τον χρόνο φυσικά που κυλά να μην είναι υπέρ της.

 

Πηγή: serressport

 

 

 

Related posts

Διπλό “χτύπημα” η Καλλιθέα!

abola10

Ιδανικός επίλογος για την Κηφισιά

ΜVP ο Ντούλιας από το Κερατσίνι στο ματς με την Ρόδο

Abola Team 2