free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Απέκτησε τον Τράκα ο Ολυμπιακός Λιοσίων

Την ένταξη του 23χρονου τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο Πειραιά ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι»

 

 

 

Την μεταγραφική του δραστηριότητα συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός Λιοσίων.

 

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου των δυτικών προαστίων εντείνουν τις προσπάθειές τους, που ανάγονται στην ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς, αλλά και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ηγηθούν του εγχειρήματος της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο «ερυθρόλευκοι«» προχώρησαν σε μία ακόμη σπουδαία προσθήκη, η οποία αφορά την νευραλγική θέση κάτω από τα δοκάρια.

 

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένες ενέργειες, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ήρθαν σε συμφωνία με τον 23χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Τράκα, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε Πρωταθλητής Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά με τον Ατρόμητο Πειραιά.

 

Ο νεαρός πορτιέρο, ήταν από τα βασικά στελέχη της επανόδου στην Γ’ Εθνική του συγκροτήματος των Καμινίων και πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να αναδειχθεί σε ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή Λεωνίδα Σμυρνή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Το Δ.Σ. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας του 23χρονου τερματοφύλακα Γιάννη Τράκα.Την περίοδο 2017-18 με τον Ατρόμητο Πειραιά στέφθηκε πρωταθλητής Α’ ΕΠΣ Πειραιώς. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Ολυμπιακού Λιοσίων και του  ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων μας»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μοιρασιά στο ντέρμπι

abola10

Θρίαμβος Αθηνών-Παλαιό Φάληρο 1-1

Abola Team 3

“Κεραυνός” στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ με τη μεταγραφή του Λάμπρου Θαναηλάκη

Abola Team 2