free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα η “πρώτη” επίσημη του ΓΣ Ηλιούπολης

Ο σύλλογος του “Ήλιου” με νέους στόχους και βλέψεις για την νέα σεζόν, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είχε δίπλα του όλα τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και φίλους της ομάδας.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση των “κυανέρυθρων”:

“Παρουσία φιλάθλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης, το απόγευμα (16:30) της Τετάρτης, η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Γ.Σ. Ηλιούπολης για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση, εκτός του Εφόρου Ποδοσφαίρου Άρη Στεφανή και των μελών του Διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, παρέστη και ο κ. Αθανάσιος Μπίρλης, του οποίου η αλυσίδα καταστημάτων Οφθαλμός, είναι κεντρικός χορηγός για την περίοδο 2018/19.
Το σύλλογο (Γ.Σ.Η.) εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Αντώνης Χάλαρης και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου, η οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πρώτης ομάδας, ο προπονητής των Εφήβων Δημήτρης Παίρης.
Πριν από την προπόνηση μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ο Γενικός Αρχηγός Γρηγόρης Ιωσηφέλλης και το μέλος του Δ.Σ.Γιώργος Μπενάς, καθώς και ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Γαλάνης.

Αφού καλοσώρισαν τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές στην ομάδα, ευχήθηκαν σε όλους να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν για τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο θα έχει την αμέριστη στήριξη όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ιδιαίτερα των δύο Γενικών Αρχηγών, Γρηγόρη Ιωσηφέλλη και Θέμη Καλύβα, όπως επίσης και για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας”.

Related posts

ΕΠΣΑ: Πήρε το πρώτο εισιτήριο ο Άρης Πετρούπολης

Abola Team

Στις λεπτομέρειες…

abola10

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (12/2)

Abola Team