free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Εννιά ανανεώσεις στον Νικολακάκη | Παπαδόπουλος: «Υπόσχομαι σκληρή δουλειά»

Τους παίκτες με τους οποίους ανανέωσε τη συνεργασία του και τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο ΑΠΟ Νικολακάκης. Συγκεκριμένα, εννέα ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα, ενώ προωθήθηκαν και έξι ποδοσφαιριστές από το εφηβικό τμήμα στην ανδρική ομάδα.

 

Αναλυτικά οι παίκτες του Νικολακάκη που ανανέωσαν τη συνεργασία τους είναι οι εξής:

Λάζαρος Κατσάνος-Τερματοφύλας
Φάνης Βαφειάδης-Κεντρικός αμυντικός
Τάσος Νίκας-Κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας
Γιάννης Καβάσης-Επιθετικός
Μιχάλης Μαβίδης-Επιθετικός
Θεόφιλος Δαμιανίδης-Ακραίος
Πάρης Μουκάνης-Ακραίος
Νίκος Πιτέλης-Δεξιός μπακ
Μιχάλης Τσαπανίδης-Κεντρικός αμυντικός

Επίσης, από την ομάδα νέων του Νικολακάκη προωθήθηκαν στην ανδρική οι:

Ανέστης Τσαβουσιάν, Στάθης Παλμός (είχαν και οι δύο συμμετοχές πέρυσι), Σωκράτης Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνος Ρέππας, Δημήτρης Χήρας, Γιώργος Κωτσόπουλος.

Τις επόμενες ημέρες από τον Νικολακάκξη αναμένεται να γνωστοποιήσουν και τις μεταγραφές της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κατά κύριο λόγο θα αποκτηθούν παίκτες νεαρής ηλικίας με όρεξη για πολλή δουλειά και υψηλές φιλοδοξίες, καθώς και κάποιοι παίκτες με εμπειρίες ακόμη και από μεγαλύτερες κατηγορίες, που θα καλύψουν τα κενά που άφησαν με την αποχώρησή τους οι Πιτσούνης, Πάσσαρης, Παπαδόπουλος, Κουμουλίδης και Νταγιάντας.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Το μήνυμά του για τη νέα σεζόν έστειλε και ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέσω του Epsanastisentra. Ο νέος προπονητής του Νικολακάκη υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας που είναι το καλό ποδόσφαιρο και η ανάδειξη νέων παιδιών.

Αναλυτικά ο Παπαδόπουλος τόνισε:

«Από την μεριά μου θέλω να τονίσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον κ. Νικολακάκη, όπως επίσης και με τον κ. Διαμάντη. Δείχνουν μεγάλη συνέπεια σε αυτό που σχεδιάσαμε και βήμα-βήμα κινούμαστε σε όσα έχουμε προγραμματίσει. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ σε όλους είναι πολλή και σκληρή δουλειά από την πλευρά μου έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι το καλό ποδόσφαιρο και η ανάδειξη νέων παιδιών. Τέλος, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους προπονητές, τους παίκτες και τις διοικήσεις των ομάδων καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και να απολαύσουν τους κόπους τους!».

epsanastisentra.blogspot.com

Related posts

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εταιριών για επίσημη μπάλα πρωταθλήματος εξήγγειλε η ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Η ΕΠΣΑΝΑ για το πρόγρα,μμα του Σαββάτου (24/3) στην Α’ κατηγορία, την τιμή του εισιτηρίου και τις προσκλήσεις για τον τελικό του Κυπέλλου και το πρόγραμμα στα εξ’ αναβολής ματς των υποδομών

Abola Team 3