free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ: Αποδέσμευσε 3 παίκτες και καλεί Γκορμπανί (vid)

Τη λύση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Καπό, Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/08) η Λάρισα. Ο Καπός είναι 24χρονος επιθετικός, ο Θεοδωρόπουλος 28χρονος τερματοφύλακας και ο Σαφαρίκας 18χρονος γκολκίπερ.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Καπό, Κωνσταντίνο Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, τους οποίους ευχαριστεί για τη συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

 

Η Λάρισα φαίνεται να είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα που ψάχνεται στην Περσία.

Μετά τον Πανιώνιο και τις τρεις επενδύσεις του με Ανσαριφάντ, Μασούντ, Χατζισάφι, η ΑΕΛ κοσκινίζει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το Ιράν.

Αφου δεν προχώρησε το φλερτ που είχε με τον διεθνή τερματοφύλακα Αλιρέζα Χαγκίγκι, οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Αλί Γκορμπανί.

 

 

Ο 28χρονος υψηλόσωμος επιθετικός αγωνιζόταν πέρσι στην Εστεγκλάλ και σημείωσε επτά γκολ ενώ σε οχτώ ματς του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ δεν βρήκε δίχτυα.

Παρά το ύψος του (1,92μ.) είναι αρκετά γρήγορος και καλός τεχνίτης.

Θυμίζει λίγο σε κινήσεις τον Ανσαριφάντ αλλά στις περισσότερες ομάδες του δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και είναι ημιβασικός.

 

to10.gr

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/kMpkl60yH5w” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Related posts

Υπογράφει στα Τρίκαλα ο Τεγούσης, ανανέωσε ο Γκόλιας

Abola Team 2

Στην Παναχαϊκή Γκέσιος-Αποστολόπουλος

Abola Team 2

Πένθος και δύσκολες ώρες για Φερνάντο Σάντος

Abola Newsroom