Ο Κώστας Αρζένης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και το πόστο του Υπεύθυνου Ακαδημίας του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει διατελέσει στο παρελθόν 7 χρόνια στις υποδομές του Ολυμπιακού Πειραιά και τεχνικός στις ομάδες : Χαϊδάρι, Ίκαρο Καλλιθέας, Περιστέρι, Πετράλωνα, Θρίαμβο Αθηνών, Αιγάλεω, Φωστήρα. Η επίτευξη της συμφωνίας παρήλθε κατόπιν προσωπικών ενεργειών και σχέσεων που διατηρεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Παπαδόπουλος Νίκος, με τον Κώστα Αρζένη. Ήδη έχει τεθεί επί τάπητος και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας για την νέα σεζόν, ενώ σημαντική βαρύτητα δίνεται στα θέματα ανάπτυξης της Ακαδημίας.
Η οικογένεια του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ καλωσορίζει τον Κώστα Αρζένη και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkNo