free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Πνέει άλλος άνεμος στην ΑΕ Χαλανδρίου

 

Στην απόκτηση πέντε ακόμη ποιοτικών ποδοσφαιριστών προχώρησε η φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων

 

 

 

 

 

 

Τελειωμό δεν έχει η μεταγραφική αντεπίθεση της ΑΕ Χαλανδρίου προσβλέποντας στην δημιουργία ενός δυνατού κι άκρως ανταγωνιστικού συνόλου.

 

Οι «πράσινοι» μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη πέντε ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να αναδειχθούν σε ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον προπονητή Τάσο Κιλιμτζίδη, ενόψει της προσεχούς απαιτητικής σεζόν.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα της ΑΕ Χαλανδρίου θα φιγουράρει την ερχόμενη σεζόν ο Δημήτρης Θύμιος. Το νέο απόκτημα είναι 24 ετών, ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες και προέρχεται από μία εξαίσια χρονιά με τα χρώματα του Αγίου Θωμά.

Ο δεύτερος σε σειρά είναι ο 20χρονος Δημήτρης Μουρούτης. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι επιθετικός και αποκτήθηκε από τον Ηλυσιακό.

Επίσης, στην ΑΕ Χαλανδρίου θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν ο Κώστας Στυλιανόπουλος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός προέρχεται από την Κ-20 της ΑΕΚ και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις.

Το τέταρτο απόκτημα των «πρασίνων» ακούει στο όνομα Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Είναι 24 ετών, καλύπτει τη θέση του στόπερ και προέρχεται από ερασιτεχνικό σύλλογο της Κορινθίας. Ο πέμπτος νεοφερμένος παίκτης είναι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Μάκης Κιλιμτζίδης και προέρχεται από τον Αετό Πικερμίου.

 

Φιλικά με Παμπαιανικό και Ολυμπιακό Λιοσίων 

Με δύο πολύ δυνατά φιλικά συνεχίζει η ΑΕ Χαλανδρίου την προερτοιμασία της για τη ερχόμενη σεζόν.

 

Αρχής γενομένης από σήμερα Σάββατο (18/8) οι πράσινοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Παμπαιανικό στις 6 μ.μ., ενώ για αύριο Κυριακή (19/8) έχει προγραμματιστεί το επίσης πολύ δυνατό εκτός έδρας τεστ κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων (7 μ.μ.)

 

 

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΗΛ.Μ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ 25-10-2016 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

“Μαύρη” μέρα για τον ΠΑΟ Ρουφ!

Abola Team

ΕΠΣΑΝΑ: Στο πρόγραμμα ένδεκα αγώνες

Abola Team