free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γαζής: «Παρουσιάσαμε εξαιρετικά δείγματα γραφής»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα του Παλαιού Φαλήρου παρουσιάστηκε ο τεχνικός Γιάννης Γαζής.

 

Τη διαρκή αγωνιστική του βελτίωση πιστοποίησε το Παλαιό Φάληρο στην φιλική του αναμέτρηση κόντρα στον Αθηναϊκό. Το νεανικό και ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων κατάφερε στο τρίτο του φιλικό να πετύχει την παρθενική του νίκη με 2-1, αναδεικνύοντας πολλές αρετές.

Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, παρουσίασαν πολύ ικανοποιητικά δείγματα γραφής, αναδεικνύοντας ένα μέρος της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται σε αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Προς τέρψη του τεχνικού Γιάννη Γαζή, ο οποίος αρκέστηκε να σχολιάσει τα εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου, Μοίρασα τον χρόνο συμμετοχής τους και ειλικρινά διέγνωσα πολλές αρετές απέναντι σε μία ομάδα με τη δυναμική και τις φιλοδοξίες του Αθηναϊκού. Τόσο στα κομμάτια της τακτικής. Όσο και της γενικότερης προσήλωσης, αφήσαμε αρκετά ενθαρρυντικά μηνύματα γραφής».

Επόμενο φιλικό για το Παλαιό Φάληρο είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο 25 Αυγούστου στις 6 μ.μ. κόντρα στον Ερμή Κορυδαλλού.

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα

Abola Team

Νίκη γοήτρου για τον Ηλυσιακό (1-0)

Abola Team

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ

Abola Team