free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών για τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Την Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018 αρχίζουν στο Δ΄ Ηλιούπολης οι προπονήσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Γ.Σ Ηλιούπολης, για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018 – 2019.

 

Επίσης ξεκινάνε και οι εγγραφές για τα παιδιά που θέλουν, να ενταχθούν στην Ακαδημία μας. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από 3 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της ομάδας μας (Δ΄ Ηλιούπολης) το απόγευμα από τις 18:00μ.μ. έως τις 20:00μ.μ.

Το ποδόσφαιρο για μας είναι ένα παιχνίδι δυναμικό, ανταγωνιστικό, θεαματικό, ψυχαγωγικό και όχι ένα παιχνίδι άγχους, καταπίεσης και πρόωρης εξειδίκευσης.

Στόχος της ακαδημίας μας είναι η παροχή υπηρεσιών, από πτυχιούχους προπονητές, με βασικό γνώμονα την ποδοσφαιρική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Μακροπρόθεσμος στόχος μας, είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας, από τα παιδιά της ακαδημίας και η περαιτέρω ανέλιξη τους σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. 

Το νέο Δ.Σ. του τμήματος ποδοσφαίρου και ο επικεφαλής των ακαδημιών κ. Ηλίας Καλοπίτας σας καλωσορίζει και σας εύχεται μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες !!!

Το αναλυτικό πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων είναι το παρακάτω :

Related posts

Ενίσχυση για τον ΑΟ Περιστερίου

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑ: Το αυριανό (26/3) αγωνιστικό πρόγραμμα

Abola Team

Τα συλλυπητήρια από την Αγ. Παρασκευή στον Μιχάλη Κάτσικα

Abola Team 3