free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Διπλή ενίσχυση με Τσολακίδη και Σαρδάμη για τον Αστέρα Ζωγράφου

Στην απόκτηση των Μιχάλη Τσολακίδη και Γιώργου Σαρδάμη προχώρησε το συγκρότημα του Πέτρου Σομπότοβιτς (φωτό)

 

 

 

Την προσπάθεια ουσιαστικής του ενίσχυσης συνεχίζει ακάθεκτος ο Αστέρας Ζωγράφου προσβλέποντας στη  δημιουργία ενός ιδιαίτερα δυνατού κορμού, ικανού να διεκδικήσει υψηλές βλέψεις την ερχόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

 

Οι ιθύνοντες της νεοσύστατης διοίκησης των κυανέρυθρων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμη ποιοτικών παικτώ, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ώστς να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεάι για τον τεχνικό Πέτρο Σομπότοβιτς.

 

Ο λόγος γα τους Μιχάλη Τσολακίδη και Γιώργο Σαρδάμη, οι οποίοι στο εξής θα φιγουράρουν με τη φανέλα του Αστέρα Ζωγράφου,.

 

Ο μεν Τσολακίδης είναι 25 ετών, καλύπτει την θέση του κλασικού σέντερ φορ και προέρχεται από την Αναγέννηση Πετρούπολης.

Όσον αφορά τον Γιώργο Σαρδάμη, ίναι 23 ετών, ξεχωρίζει στην επιθεση και έχει να επιδείξει παρουσία στις υποδομές του Ηλυσιακού, λλα΄ακι στον Άγιο Θωμά. Η περασμένη σζόν τον βρήκε να αγωνίζεται με τη φανέλα των Ιλισίων 2004.

 

Το πρώτο του φιλικό για την νέα σεζόν δίνει αύριο Σάββατο ο Αστέρας Ζωγράφου, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τους Αμπελόκηπους σ’ ένα παιχνίδι, όπου ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς προτίθεται να μνοιράσει τον χρόνο συμμετοχής όλων των παικτών του.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τα σημερινά (9/11/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Στο 4ο γήπεδο Ηλιούπολης μετακομίζει ο Κεραμεικός!

Abola Team 3

Επιστρέφει ο προπονητής Γ. Ματθαίου στον ΑΣ Ποντίων

Abola Team 2