free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Γιαννόπουλος: «Ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας»

Στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει για την ομάδα του η νοκ άουτ αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γαλάτσι, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

Με την απαιτούμενη σοβαρότητα, αλλά και την ανυπομονησία, που συγκεντρώνει ένα νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας αντιμετωπίζουν στην Αγία Ελεούσα την αυριανή εκτός έδρας νοκ άουτ αναμέτρηση με τον ισχυρό ΠΑΣ Γαλάτσι.

Άπαντες στο φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων προσμένουν την εν λόγω μάχη με ξεχωριστό ενδιαφέρον, ώστε να διαγνώσουν τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας, αλλά και σε ποιους τομείς θα παρουσιαστούν τυχόν αδυναμίες, ενόψει της επερχόμενης έναρξης του πρωταθλήματος.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Τάκη Γιαννόπουλου:

«Θεωρώ ότι ως ένα σημείο νιώθουμε τυχεροί για το γεγονός ότι μας έπεσε στο Κύπελλο ένας πολύ δυνατός αντίπαλος της ίδιας κατηγορίας, όπως είναι ο ΠΑΣ Γαλάτσι. Κι αυτό διότι θα έχουμε τη δυνατότητα να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητάς μας ενόψει του πρωταθλήματος. Ευχής έργον είναι αν γίνει ένα όμορφο κι ανοιχτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες και να κερδίσει ο καλύτερος, Σίγουρα η νίκη θα προσφέρει μία ψυχολογική ώθηση, ωστόσο για την ομάδα μου το ζητούμενο, είναι να φανούμε πανέτοιμοι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος»

 

  

 

 

Related posts

Ενισχύθηκε η ΑΕ Περιστερίου

admin

Ο παίκτης της Πέρα Κλουμπ Σταύρος Ρίζος

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 15/1

Abola Newsroom