free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιμπάκης: «Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία»

Το στίγμα του για τη νέα απαιτητική σεζόν έδωσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης

 

 

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης διαχωρισμού των ομίλων στην Α‘ Κατηγορία ΕΠΣΑ σε καμία περίπτωση δεν διαφοροποιεί το πλάνο δράσης των ανθρώπων του Πανερυθραϊκού, αναφορικά με τις βλέψεις, αλλά και την φιλοσοφία, που θα διέπει την ομάδα των βορείων προαστίων και την νέα απαιτητική σεζόν.

 

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη, ο οποίος επιθυμεί η ομάδα του να διατηρήσει το ξεκάθαρο αγωνισιτκό της πλάνο:

 

 

«Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχηθώ  καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε εσάς και σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της Αθήνας και να γίνει ένα πρωτάθλημα που θα το απολαύσουμε όλοι.

 

Ο όμιλος είναι αρκετά  ανταγωνιστικός  με πολύ καλές και δυνατές ομάδες οι οποίες έχουν ενισχυθεί σημαντικά,αρχής γενομένης από τον Φωστήρα όπου παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην  Ά´Αθήνας δίνει μια ξεχωριστή αίγλη. Το Ρουφ το Χαϊδάρι ,ο Ολυμπιακος Λιοσίων ,ο Χολαργός ,τα Σούρμενα κ.ά. έχουν ενισχυθεί μεταγραφικά σημαντικά με στόχο να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά την ομαδα μας  Θέλουμε η πολλή δουλειά και η μεγάλη προσπάθεια ν’ αποτελέσουν τα στοιχεία που θα μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα.

Συνεχίζουμε με  την ίδια φιλοσοφία να παραμείνουμε πιστοί στο πλάνο μας που είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, να παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη και στο τέλος της σεζόν θα δούμε που θα έχουμε φτάσει και μέσα από αυτή την διαδικασία να εξελίσσονται τα νέα παιδιά του συλλόγου.

 

 Από το κόσμο μας θα  ζητούσα να έχουν πίστη στην ομάδα, να στηρίξουν τα νέα παιδιά, την προσπάθεια που γίνεται, γιατί αυτά τα παιδιά και αυτός ο κόσμος είναι στην ουσία ο Πανερυθραϊκός. Να είναι επίσης σίγουροι ότι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια σε αυτό που θέλει ο κόσμος της. Σε βάθος χρόνου δηλαδή η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να αγωνίζεται για να πετύχει τους υψηλούς της στόχους. Το σημαντικότερο όμως κατά τη γνώμη μου είναι ότι θα δουν μια ομάδα που θα μάχεται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να κερδίσει το παιχνίδι με σωστό τρόπο

 

Related posts

Ανανέωσε με Γιώργο Γαλανάκη ο Μικρασιατικός, οποίος αναλαμβάνει και προπονητής τερματοφυλάκων

admin

Τζιμπούρ για Φωστήρα!

Ρένος Γιαμπουράς

O αρχηγός του ΑΟ Ιάσων Ιλίου Θόδωρος Ριζάς

Τάσος Ζαφειρίου