free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 6ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Πανέτοιμος” για Ραφήνα ο Πανηλειακός

Για το κυριακάτικο ματς με την Θύελλα Ραφήνας, κάνει τα πλάνα του ο τεχνικός Αλέκος Μαντζούνης του Πανηλειακού, φτιάχνοντας ένα σύνολο με παίκτες που θα πάρουν στις πλάτες τους την ομάδα, με στόχο τη νίκη στο  Δημοτικό γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος».

 

Η ομάδα φαίνεται να έχει σε πλήρη διάθεση όλους τους παίκτες της, εκτός του Μπάρκα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση.

Στο γήπεδο αναμένεται να παρευρεθούν και οπαδοί της ομάδος με λεωφορεία από τον Πύργο αλλά και την Αττική με Ι.Χ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ανακοίνωσε την απόφαση της επιχορήγησης του Α.Ο ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ, με το ποσό των 5.000 ευρώ που αφορά αγορά αθλητικού υλικού και μετακινήσεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα: 

 “Ο Πανηλειακός είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα του δήμου, προάγει τα τοπικά συμφέροντα και το αθλητικό πνεύμα, και η ιστορία της είναι άρρηκτα συνυφασμένη με την ιστορία της πόλης του Πύργου”.

 

Από την άλλη πλευρά η Θύελλα Ραφήνας – οι «Λιγνιτωρύχοι», είναι μια ομάδα με ισχυρή παρουσία για τα δεδομένα της κατηγορίας της και έχει γράψει κατά καιρούς σημαντική ιστορία με τον πολύπειρο τεχνικό Σταύρο Ηλιόπουλο, να συνεχίζει να ηγείται και φέτος στην ομάδα. 

 

 

 

 

Related posts

«Πυρ και μανία» με Ξηρογιάννη στον Αστέρα Βάρης

Abola Team

Ασταμάτητος ο Παλληνιακός!

abola10

Αήττητος Σπάτων: Ενίσχυση στην επίθεση και το σκοράρισμα με τον Γιάννη Γκαβασιάδη

Γιώργος Ανανίδας