free page hit counter
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πρεμιέρα του ιστορικού Χαραυγιακού στη Γ’ Εθνική!

Μετά από 22 χρόνια οι πρωταθλητές Αθηνών επέστρεψαν στη Γ’ Εθνική και σήμερα (30/9) έχουν πρεμιέρα, όπου και υποδέχονται τον Αιολικό στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης.

 

Μάλιστα από την ομάδα των νοτίων προαστίων εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία και καλούν τον κόσμο τους να τους συμπαρασταθεί. Πιο αναλυτικά αναφέρουν:

 

“Μετά από 22 χρόνια η ομάδα μας επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες. Ήρθε η ώρα όλοι μας να εξαργυρώσουμε τους κόπους και την προσπάθεια των τελευταίων ετών. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Χαραυγιακού μας και όλης της περιοχής να είναι αύριο στο γήπεδό μας από νωρίς. Να ζήσουμε και να απολαύσουμε την ομάδα μας ν’ αγωνίζεται εκεί που ανήκει. Να είναι σίγουροι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει. Να γίνουμε πάλι ένα. Ίδια συνταγή. Φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση όλοι μια γροθιά. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι είναι δίπλα μας και χωρίς την βοήθειά τους δεν θα γινόταν τίποτα. Για τους μικρούς παικταράδες της Ακαδημίας έχουν βγει ειδικές ανακοινώσεις στις ομάδες για τον τρόπο που θα έρχονται στο γήπεδο. Καλή σεζόν, υπομονή, και πάνω απ’ όλα πίστη στον Λούκα, τον Δημήτρη και σε όλα τα παιδιά”.

Related posts

Ο Αρχηγός του Πανελευσινιακού Δημήτρης Μακρίδης

Τάσος Ζαφειρίου

Πανελευσινιακός: Προχωρούν οι εργασίες στο βοηθητικό Δημοτικό γήπεδο

Γιώργος Ανανίδας

Αιολικός: Ενίσχυση στα γκολπόστ με επιστροφή του Κλεομένη Παπαδόπουλου

Γιώργος Ανανίδας