free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να δείξουμε σταθερότητα»

Το στίγμα του για την καθοριστική συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης 

 

 

 

Στις πρώτες θέσεις του δευτέρου ομίλου της Α’ΕΠΣΑ εκτοξεύθηκε ο ΑΟ Χαϊδαρίου μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, αυτή τη φορά στο εξ’ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον φιλόδοξο Χολαργό, το οποίο συνέτριψε με 4-0.

Οι κυανέρυθροι έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, γεγoνός το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη Νίκο Παπαρούνη, που με τη σειρά του τόνισε τα εξής:

[Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση των παικτών μου, η οποία κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα. Πέραν της ευρείας νίκης απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, αυτό που πρέπει να έχουμε υπόψη μας είναι να μείνουμε προσγειωμένοι και να αποκτήσουμε σταθερότητα. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά στην πρεμιέρα, αλλά η συνέχεια είναι εξαιρετική για την ομάδα μας. Από τη στιγμή, όμως που μετέχουμε σ’ έναν  μαραθώνιο, οφείλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο επερχόμενο δύσκολο όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Πανερυθραϊκό.

 Μία ομάδα πολύ αξιόλογη και οργανωμένη με έναν πολύ έμπειρο κι επιτυχημένο προπονητή τον Αντώνη Τσιμπάκη, που βρίσκεται στο τιμόνι  της οκτώ χρόνια. Μεγαλύτερος αντίπαλός μας είναι η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να οδηγήσουμε τη ομάδα εκεί όπου της αρμόζει. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ολόψυχα τον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε και τον προτρέπω να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό».

Related posts

Α.Σ. Σουρμένων: «Θωράκιση» και πρόληψη στα Σούρμενα

Γιώργος Ανανίδας

Επιτροπάκης Κων/νος | Παίκτης ΠΑΟ Ρουφ

admin

Δυναμική επιστροφή για τον Θοδωρή Κουμπαρούλη στα Σούρμενα

Kώστας Παλαιολόγος