free page hit counter
17 C
Αθήνα
24 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Καταιγιστικός» Φωστήρας 2-0 το Χαλάνδρι!

Δαιμονιώδη ρυθμό είχαν οι γηπεδούχοι δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες χωρίς ν’ απειληθούν καθόλου από τους φιλοξενούμενους.

 

Στο 17 κόρνερ του Μαρίνου κεφαλιά του Πανάκη που αστοχεί για λίγο.  Δυο λεπτά μετά ο Κουτσούμπας κάνει την κούρσα,μπαίνει στη μεγάλη περιοχή,δίνει στον Μαρίνου,το σούτ του τελευταίου μπλοκάρει ο Μολφέσης.  Στο 21 σούτ του Ηλιάδη η μπάλα καταλήγει δίπλα απο την κάθετη δοκό.

Το σκόρ άνοιξε στο 31’ λεπτό ο Σίμωσης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μαρίνου.  Ο χρόνος κυλούσε με το Φωστήρα να συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού.

Στο 52 σούτ του Ηλιάδη,αποκρούει καταπληκτικά ο Μολφέσης.13 λεπτά αργότερα ο Ρεμούνδος που είχε μπεί στον αγώνα,ξεκινάει μια κούρσα,κάνει το ένα-δύο με τον Σίμωση βγάζωντας τον Ρεμούνδο τετ α τετ με τον Μολφέση.  Ο Ρεμούνδος πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.Στο 66 πάλι ο  Σίμωσης κάνει την προσωπική ενέργεια,βγαίνει απέναντι απο τον Μολφέση,ο οποίος τον νικά ξανά αποκρούωντας το πλασέ του.  Το έργο των γηπεδούχων  απλούστεψε ο Γεωργαμλής που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86’.Δύο λεπτά μετά,ο Ηλιάδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ωραίο σουτ.

 

ΔΙΑΤΗΤΕΣ: Αλαμπέης,Γενναίος,Κουντουρέλης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Γεωργούλης Θύμιος):

Παπαδόπουλος,Αλεξίου(46 Ρεμούνδος),Καλλιμούκος(72 Τσιφλίδης),Μπένα,Ασημάκης,Πανάκης,Ηλιάδης,Πίσσας,Σίμωσης,Μαρίνου(88 Τασιούδης),Κουτσούμπας (83 Μεντής)

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Κιλιμτζίδης Τάσος) :

Μολφέσης,Κλήμης,Δαρδαμάνης-Αϊδώνης,Θανόπουλος,Στυλιανώπουλος(56 Κανέλλος),Γεωργαμλής,Λουκάς(78 Κιλιμτζίδης),Νησωτάκης,Καρώνης(46 Μουρούτης) Βενάρδος,Θύμιος

 
Επιμέλεια: Μελίτας Ιωάννης
 

Related posts

«Βόμβα» παραίτησης Σπύρου Παπαϊωάννου από το Χαϊδάρι

ΙΑΣΩΝ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 3-2

abola10

Ξεκίνημα με Θάνο Καριατλή για τον Ολυμπιακό Λιοσίων!

Kώστας Παλαιολόγος