free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Νίκη που μας οπλίζει με αισιοδοξία»

Στην αξία του θριάμβου επί του ΑΟ Περιστερίιου στάθηκε ο τενχικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης

 

 

 

 

Τεράστια σε αξία νίκη επί του ισχυρού ΑΟ Περιστερίου με 3-0 πέτυχε ο ΑΟ Ιλίου πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Η εν γένει εικόαν της νεοφώιστης ομάδας των δυτικών προαστίων άφης εαπόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Γιώργο Τζώτζη, ο οποίος έσπευσε να τους απονείμειτα εύσημα, αλλά και να σταθεί στη σημασία του θριάμβου:

 

Πετύχαμε μία νίκη, επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου, όπως είναι ο ΑΟ Περιστερίου, η οποία συνοδεύτηκε από πλύ καλή και πειστική εμφάνιση.

Μία επιτυχία, η οποία μας επέτρεψε να αποκτήσουμε ένα μαξιλαράκι σχετικής ασφαλείας από τις ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους και μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Θα ήθελα να τονίσω επίσης ότι καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, αλλά και στην παραγωγή όμορφου ποδοσφαιρικού θεάματος συνετέλεσε και ο αντίπαλος, που έπαιξε ανοικτά και βοήθησε με αυτόν τον τρόπο να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι  Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση και πίστη στις δυνατότητές μας τη σκληρή δουλειά ευελπσιτώντας στην όσο το δυνατόν συντομότερη εξασφάλιση της παραμονής μας»

 

 

Related posts

Με Παυλόπουλο δεν φοβάται το Χαϊδάρι!

abola10

Διπλό “χτύπημα” για την Ηλιούπολη

abola10

Ανέλαβε τον ΠΑΟ Ρουφ ο Σταύρος Ηλιόπουλος

Kώστας Παλαιολόγος