free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κάνει τη διαφορά ο Σπανός!

Ο Μιχάλης Σπανός στην τελευταία του χρονιά στα γήπεδα της Αθήνας δείχνει πιο ώριμος από ποτέ!

 

Χωρίς αμφιβολία ο Μιχάλης Σπανός υπήρξε και είναι ακόμα, από τους κορυφαίους αμυντικούς του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Παίκτης που παίζει, πρώτα απ’ όλα με το μυαλό του και εν συνεχεία τη δύναμή του, δείχνει πολλές φορές απροσπέλαστος στα αμυντικά του καθήκοντα!

Ο Αθηναίος… Καναβάρο (μιας και είναι μεγάλος λάτρης του ιταλικού ποδοσφαίρου και έχει το ίδιο… σουλούπι με τον σπουδαίο κεντρικό αμυντικό) διανύει φέτος την τελευταία του σεζόν στα αθηναϊκά γήπεδα, φορώντας την φανέλα της ιστορικής Ελευθερούπολης και την απολαμβάνει, το δίχως άλλο! Είναι από τους κορυφαίους σε κάθε αγώνα και παράλληλα βρίσκει συνεχώς δίχτυα, ενώ δεν… λέει να αστοχήσει σε πέναλτι, και αναδεικνύεται σε σπουδαίος εκτελεστής! Συνομιλήσαμε με τον Μιχάλη Σπανό, που αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας, όσο φυσικά και για τις εμφανίσεις που κάνει ο ίδιος.

Πιο αναλυτικά τα όσα μας υπογράμμισε:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να κερδίσουμε σε μία τόσο δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Βύρωνα. Πιστεύω ότι πολλές ομάδες θα αφήσουν βαθμούς εκεί πέρα. Το ματς ήταν αρκετά δύσκολο για εμάς γιατί παίξαμε με απουσίες βασικών παικτών, παρόλα αυτά δείξαμε μεγάλο πάθος και πήραμε αυτό που θέλαμε. Το επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι κομβικό, αρχικά γιατί επιστρέφουμε στην έδρα μας με αντίπαλο μια ικανότατη ομάδα, όπως είναι ο Αίμος Πετρούπολης, αλλά και γιατί είναι πιθανό ένα θετικό αποτέλεσμα να μας εδραιώσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Όσον αφορά εμένα προσωπικά, όπως έχω αναφέρει ξανά, αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν στα αθηναϊκά γήπεδα και γι’ αυτό και δουλεύω με διπλάσια όρεξη να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Μια ομάδα που διοικείται από ανθρώπους που μας παρέχουν τα πάντα και από ένα τεχνικό τιμ που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα».

Related posts

Βενάκης: «Η ομάδα μας λειτουργεί σε επαγγελματικές βάσεις!»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Επιτυχημένη η φετινή σεζόν»

Καλαϊτζίδης: «Σταματήσαμε την καλύτερη επίθεση του ομίλου»

Kώστας Παλαιολόγος