free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επαγγελματική νίκη για το Καματερό…

Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη πήρε ο ΠΑΟ Καματερού απέναντι στην δύσκολοκατάβλητη ομάδα του Γαλατσίου. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σπουδαία στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του ματς με το ασφυκτικό πρέσινγκ αλλά και την σφικτή άμυνα. Όμως οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη, το τελευταίο διάστημα έχουν βρει καλά πατήματα σε όλους τους αγώνες και φέρνουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Έτσι και έγινε στο συγκεκριμένο ματς, όπου το γρήγορο γκολ με κεφαλιά, στο 13΄ από τον Ηλία Ανδριτσόπουλο ύστερα από κόρνερ του Παπαϊωάννου, έδωσε άλλον αέρα στη διαχείριση του παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα του Γαλατσίου. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μετά το γκολ χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη το ματς πήρε καλύτερο ρυθμό ενώ το Καματερό εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένο και είχε στο ενεργητικό της σημαντικές ευκαιρίες για γκολ με καλύτερες αυτές των Δημητρόπουλου στο 55′ με σουτ από διαγώνια θέση που απέκρουσε ο Φραγκουλόπουλος, όπως και η σπουδαία ενέργεια του Κολοκοτρώνη στο 67′ όπου με γρήγορη κίνηση ξέφυγε των αμυντικών αλλά το σουτ αποκρούστηκε στην γωνία από το τερματοφύλακα του Γαλατσίου.

Το δεύτερο γκολ του παιχνιδιού σημείωσε ο Πετανάι στο 70′ σχεδόν από την γωνία της μικρής περιοχής ύστερα από διαγώνια πάσα του Χατζίτσε. Μοναδική θετική στιγμή για να πετύχει γκολ το Γαλάτσι καταγράφηκε στο 93′ με τον Λαγό  όταν από ανάποδο γέμισμα του Βαμβακέρη, ο παίκτης βρέθηκε μόνος με τον Κυρίου και το πλασέ του από το σημείο του πέναλτι αποκρούστηκε με τα πόδια από το τερματοφύλακα του Καματερού.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Κυρίου, Παπαιωάννου (92΄ Χαβέλλας), Ανδριτσόπουλος, Χατζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Δημητρόπουλος (58΄ Πετανάι), Τσιργιώτης, Κολοκοτρώνης (89΄ Γκάνιος), Παναγιωτόπουλος (78΄ Καρκαλέτσης), Κανακάρης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Φραγκουλόπουλος, Δραμιτινός (78΄ Καρούσης), Ευαγγέλου (45΄ Ραπάι) , Πολυτσέρης, Βαμβακέρης, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Νταβαρίνος, Παπαδόπουλος (62΄ Λαγός), Κυρίλλιδης, Παπαιωανίδης (51′ Φάλαγγας)

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/oUPK0PVho2k” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Ο ΠΟΨ συνεχάρη Παπάγο και Κηπούπολη για την άνοδό τους

Τώρα live από το Abola η κοπή πίττας των Προπονητών Αθήνας

abola10

Μετεβελής (Άτταλος Ν Φιλαδέλφειας): “Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό”(vid)

abola10