free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τα Πετράλωνα δεν αστειεύονται!

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησαν το Θρίαμβο Χαϊδαρίου οι «κυανέρυθροι» παίζοντας γι’ακόμη μία αγωνιστική όμορφο ποδόσφαιρο!

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ 4-0

Ο ιστορικός σύλλογος μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με το ΓΣ Αργυρούπολης επέστρεψε άμεσα στις νίκες και με εμφατικό τρόπο! Η ομάδα του Γιώργου Γεωργουλόπουλου επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-0 του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ενώ είχε ευκαιρίες για να φτάσει σε επικράτηση με ακόμη μεγαλύτερο σκορ! Από την άλλη, προβλημάτισε για ακόμη μία φορά με την απόδοσή της η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 25′ ο Γκούγκας με κεφαλιά (μετά από ασίστ του Ψαρρά), για να έρθει στο 38′ ο Ζίζηλας με κεφαλιά (μετά από φάουλ του Ψαρρά) να κάνει το 2-0. Στο 55′ με πέναλτι ο Γεωργουδάκης (το κέρδισε ο Γκούγκας), έγραψε το 3-0, ενώ στο 68′ ο Γεωργίου με κεφαλιά (μετά από σέντρα του Ρούπι) διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Διαιτητές: Χαλδαίος, Νταρακλίτσης-Μπεκιάρι

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Γιάννης Γεωργουλόπουλος): Μπότος, Τσέκος, Μπουγιούκος, Ζίζηλας (78′ Κουντούρης), Ανδρίκος, Γεωργίου, Ψαρράς (50′ Ρούπι), Χέλμης, Γκούγκας (75′ Λιέας), Γεωργουδάκης, Μπούτιβας (62′ Μπαλωμένος)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Κώστας Αρζένης): Ρούμπας, Μπάκας, Κορδάς, Μπάλας (80′ Μπίκος), Καραπιπέρης, Μαρινάκης, Φούρλας (35′ Σούφλας), Κάραβος, Μπάτσι (80′ Γκαρδιακός), Σερδενές, Δράμης.

Related posts

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 5-1

abola10

Τρανός: «Ο διαιτητής δεν μας άφησε να βγούμε από την περιοχή μας»

Kώστας Παλαιολόγος

“Φρένο” στην Κηφισιά ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

abola10