free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου για τη νίκη επί του Γκυζιακού

 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Λυκόβρυση με την σπουδαία της νίκη επί του Γκυζιακού με 2-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο νεανικό συγκρότημα των βορείων προαστίων να πετύχει το ιδανικότερο δυνατό ποδαρικό στο 2019 και το σημαντικότερο την διατήρησε γερά στο κυνήγι της ανόδου!

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Κώστας Ιωάννου έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του για τη συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλουν:

«Tα συγχαρητήρια πάνω απ’ όλα ανήκουν στους παίκτες μου για τη συγκινητική και αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλουν. Καταφέραμε και νικήσαμε σ’ ένα παιχνίδι το οποίο εμπεριείχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας ειδικά από τη στιγμή όπου προερχόμασταν από ένα 20ήμερο αγωνιστικής απραξίας. Απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε τα ρέστα της για την παραμονής της και μέσα σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, αφού είχε προηγηθεί βροχή και είχε δημιουργήσει λακκούβες.

 Το ευτύχημα είναι ότι οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν και φανέρωσαν πολλές αρετές, με άμεση συνέπεια να πάρουν την νίκη., Γενικότερα πάντως είναι συγκινητική η προσπάθεια που καταβάλλουν οι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι αν και δεν έχουν πολλές παραστάσεις από επίσημα παιχνίδια, εντούτοις δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

 

 

Related posts

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10

Τρίποντο για Λαύρα Αργυρούπολης

Παντελίδης Mάνος

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 1-2 (vid)

abola10