free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αίσθηση με Στέλιο Μπέμπη o Γκυζιακός

Στην απόκτηση του 20χρονου μπακ – χαφ Στέλιου Μπέμπη από τον Πανθησειακό προχώρησε ο Γκυζιακός

 

 

Σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Γκυζιακός, ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ του ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που τον περιμένει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Οι ιθύνοντες των «οράνιε» μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη του 20χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Στέλιου Μπέμπη, ο οποίος προέρχεται από τον Πανθησειακό ακι τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του.

 

Στονδ ρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Γκυζιακός χάρης τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Ζέφυρου με 5-2. Μία επιτυχία, η οποία συνοδεύτηκε από εκπληκτική εμφάνιση και ηρθε να απογειώσει την ψυχολογία όλων στα ύψη . Χαρακτηρισιτκές είανι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, την οποία είχαμε τόσο πολύ ανάγκη κι επί μιας ομάδας με την οποία κυνηγάμε τους ίδιους στόχους,. Πια΄σαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι κι έτσι κερίσαμε αυτό το παιχνίδι, Τώρα πλέον η προσοχή μας έχει επικεντωθεί στο επόμενο πολύ δύσκολο κι απαιτητικό παιχνίδ που έοχυμε μπροστά μας κόντρα στην Ανθούπολη. Μία ομάδα η οποία πρωγαωνισιτκεί ακι είναι ιδιαίτερα ποιοτική».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο…»

Kώστας Παλαιολόγος

Σπυράκης: «Τεράστια νίκη ψυχολογίας!»

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10