free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πετρίδης: «Σημαντική νίκη κόντρα στις απουσίες»

Στην αξία της εκτός έδρας επιτυχίας επί του Άρη Χολαργού αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΠΟΨ Γιάννης Πετρίδης

 

 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών του δυνατοτήτων παρουσίας εο ΠΟΨ με την εκτός έδρας σπουδαία του νίη επί του Άρη Χολαργού με 2-1.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο νεοφώτιστο συγκρότημα των βορείων προαστίων να ξεφύγει οριστικά από τις επικίνδυνες θέσεις του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ και το κυριότερο, όπλισε τους πάντες με περισσία αυτοπεποίθηση.

 

Μάλιστα, αυτή η επιτυχία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί υπόψη το γεογνός ότι ήρθε με πολλές και σημαντικές ελλείψεις βασικών παικτών.

 

Με τον Πρόεδρο Γιάννη Πετρίδη να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

«[Πετύχαμε μία πολύ σημαντική, όσο κι …επαγγελμαιτκή νίκη απέναντι σε ένα  δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Άρης Χολαργού. Συνεχίζουμε τη προσπάθεια. Το πλέον ενδοαφέρον στοιχείο, όμως που προκύπτει, είναι ότι τον αγώνα,τον παρακολούθησε  ο Διευθύνων σύμβουλος κτηριακών υποδομών Γιάννης Χαρωνίτης, ο οποίος έχει αναλάβει το εγχείρημα δημιουργίας του νέου ιδιόκτητου γηπέδου μας, στον οποίο και οι ποδοσοαιριστές μας μετά τη λήξη του αγώνα, του αφιέρωσαν τη νίκη»

 

Στρατεύθηκε ο Κούκος

 

Την στρατιωτική του θητεία κλήθηκε να υπηρετήσει ο Βασλης Κούκος. Ο εκ των βασικών παικτών του κέντρου της άμυνας και από τα σημαντικότερα στελέχη της φετινής ομάδας του ΠΟΨ κλήθηκε να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα και ως εκ τούτου προβλέπεται να αποτελέσει μία σημαντική απουσία για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

 

Το παρήγορο για τον τεχνικό Βασίλη Παπαδόπουλο, αφορά το γεγονός της αποθεραπεαις του Κυριάκου Πατέλη, αλλά και του Παναγιώη Κατσίκη

 

 

Related posts

Συνεχίζει στην Κηπούπολη ο Δημήτρης Φιλίππου!

Ήττα αλλά πρώτος ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης

9×9 ο Βύρωνας

Παντελίδης Mάνος