free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Νίκη που μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση»

Στην αξία της νίκης επί του Διαγόρα Αιγάλεω αναφέρθηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς, ο οποίος παράλληλα, στρέφει την προσοχή του στο επερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανθησειακό

 

 

 

Την αξιοπρόσεκτη πορεία του στον δεύτερο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Πανιώνιος Καισαριανής χάρη στη σπουδαία του νίκη επί του Διαγόρα Αιγάλεω με 1-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε ολοζώντανες τις ελπίδες του φιλόδοξου συλλόγου των ανατολικών προαστίων για την επίτευξη τους τόχου της ανόδου.

 

Με τον τεχνικό Παναγιώγη Πρασσά να παρουσιάζεται απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών του, αλλά και τη διάθεση που επέδειξαν κόντρα σε μία ιδιαίτερα δυνατή και ποιοτική ομάδα:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Διαγόρα Αιγάλεω, η οποία μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για ακόμη καλύτερη συνέχεια. Μία νίκη, η οποία μα ςοπλίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση

 

Αυτό που οφείλουμε, είναι να προχωρήσουμε  και να προεοτιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ενόψει της επερχόμενης δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης που μας περιμένει κόντρα στον Πανθησειακό. Θα πρέπει να φανούμε όσο το δυαντόν πιο συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

 

Related posts

Κορωνίδα-Τριφυλλιακός 0-0

Abola Team 3

Καπράλος: «Να οργανωθούμε στα πρότυπα του συλλόγου»

Kώστας Παλαιολόγος

Από Θεμιστοκλή σε Ζέφυρο Αιγάλεω ο Νιώρας

Kώστας Παλαιολόγος