free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκληρή απάντηση Χαραυγιακού στον ΠΑΣ Κορίνθου!

Δεν έμειναν αναπάντητες οι προκλητικές ανακοινώσεις των Πελοποννήσιων από τους “νερατζούρι”.

 

Στη θέση τους έβαλαν από το Χαραυγιακό τους Κορίνθιους για τις άκρως επιθετικές και προσβλητικές ανακοινώσεις τους κατά της νεανικής ομάδας των Ρόπα και Ζυγούρη, που χωρίς αμφιβολία, έχει κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση όλων των ομάδων του ομίλου για την προσπάθεια που καταβάλλει για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα από το Χαραυγιακό αναφέρουν τα εξής:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ 13/2/2019

Επειδή ο σεβασμός μας για την ομάδα της Κορίνθου εκλαμβάνεται ως αδυναμία απαντάμε:

1. Μια ομάδα τραμπούκων στην προσπάθειά τους να χριστούν παράγοντες αμαυρώνουν με τη συμπεριφορά και τις ενέργειές τους την ιστορία του συλλόγου τους. 

2. Τα θρασύδειλα αυτό υποκείμενα δεν σεβάστηκαν την άψογη φιλοξενία μας στον Α’ γύρο (παρά την ήπα μας) αλλά προπηλάκισαν στο ημίχρονο την αποστολή και τους αθλητές μας χτυπώντας άνανδρα νεαρά παιδιά. 

3. Σημειώνουμε απλό ότι είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι σας (και με Καλλιθέα) που δημιουργείτε επεισόδια. 

4. Σε εσάς τους αγράμματους και ψεύτες που ανακαλύψατε «αντιαθλητικό’ παιχνίδι από τους νεαρούς αθλητές μας λέμε να διαβάσετε το φύλλο αγώνα που έχετε στα χέρια σας για να δείτε ότι από τις (6) κίτρινες κάρτες που δεχτήκαμε στο συγκεκριμένο αγώνα οι 5 (!) είναι για …διαμαρτυρίαιιιιιι!ιιιι 

5. Τέλος η καλύτερη απόδειξη για το τι τελικά έγινε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση περιγράφεται ξεκάθαρα από φίλαθλό σας σε μήνυμα που έστειλε στη σελίδα μας στο facebook λίγες ώρες μετά το παιχνίδι. 

 

Κάντε λοιπόν την αυτοκριτική σας, καταπιείτε τα συμπλέγματα σας με την Αθήνα, απολογηθείτε στους οπαδούς σας για τις επιλογές σας και μην ασχοληθείτε πότε ξανά με το Χαραυγιακό. 

Υ.Γ. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και τα συγχαρητήριά μας στην αστυνομική διεύθυνση Κορίνθου για την συνεργασία, την προστασία της αποστολής και των φιλάθλων μας, χάρη στην οποία αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. 

Για τον Α.Ο.Η. Χαραυγιακός

Γραφείο Τύπου”.

Related posts

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στον έβδομο όμιλο

Abola Team

Απαγορεύθηκαν και οι προπονήσεις!

Abola Team

Αποστολή ΠΑΟ Ρουφ για εκτός έδρας με την ομάδα του Ναυπλίου 2017

admin