free page hit counter
27.3 C
Αθήνα
8 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι…»

Στην κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρίτο όμιλο ης Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αγία Ελεούσα με τη σπουδαία της νίκη επί του αξιόμαχου Ζέφυρου με 4-2.

 

Μία νίκη, η οποία συνοδεύτηκε από ελκυστικό ποδόσφαιρο όπως μαρτυράει το τελικό σκορ, με τη δημοφιλέστατη ομάδα των δυτικών προαστίων να αφήνει υποσχέσεις, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ο τεχνικός ηγέτης Τάκης Γιαννόπουλο από τηπλευρά του έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

«Πήραμε μία νίκη την οποία αξίζαμε βάσει της συνολικής μα απόδοσης, Μία νίκη, η οποία πάντως ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ’ ό,τι μαρτυράει το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Ζλέφυρος παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικός Τα δύο γρήγορα γκολ του δευτέρου μέρους μας επέτρεψαν να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα και να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Πλεπ το μυαλό και η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στο επόμενο εξίσου δύσκολο όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Κηφισιά 2010.

 

 Μία ομάδα, η οποία δίνει τον δικό της αγώνα για την εξασφάλιση της παραμονής της. Πλέον δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, αφού όλες οι ομάδες παλεύουν για κάποιο στόχο και οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

 

 

 

Related posts

Ψύλλιας: «Να αλλάξουμε νοοτροπία»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα με Θεμιστοκλή και Παπάγο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Άλλη…μπάλα τα Πετράλωνα

Βασίλης Θεόκλητος