free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Σκαλτσάς: «Ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια»

Το έναυσμα για ανάλογη παρουσία στην κρίσιμη τελική ευθεία του πρωταθλήματος έδωσ εο τεχνικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Βασίλη Σκαλατσάς

 

 

 

Τη διαρκή αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε η Αναγέννηση Πετρούπολης, η οποία ξεπέρασε εκτός έδρας και το εμπόδιο του Άτλαντα Κυψέλης με 1-0.

Αποτέλεσμα, το οποίο σηματοδότησε την έβδομη συνεχόμενη νίκη για το ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων, το οποίο στο δεύτερο γύρο μοιάζει ανίκητο αποδίδοντας παράλληλα όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Με τον τεχνικό του ηγέτη Βασίλη Σκαλτσά αν έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τα «πεπραγμένα» των ποδοσφαιριστών του:

«Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε ρότα επιτυχιών αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, στοιχείο το οποίο μας ικανοποιεί όλους. Περάσαμε από μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Άτλας Κυψέλης και αυτό μας επέτρεψε να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με στόχο να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί κι ανταγωνιστικοί στα επόμεα κρίσιμα παιχνίδια που μας περιμένουν μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

Φιλικό με τους Λύκους Χαϊδαρίου θα δώσει απόψε Πέμπτη στις 9 μ.μ. η Ανανγέννηση Πετρούπολης.

Στην Μικτή Πάιδων κληθηκε ο Σάκης Νικολάου, ο οποίος επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές του εμανίσεις.

 

 

 

 

Related posts

Ευθύμης Σούρας στο ΓΣ Καισαριανής

abola10

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10

Προ των πυλών της ανανέωσης Αναγέννηση Πετρούπολης και Σκαλτσάς