free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Πυρρίχιος ανατροπής

 

 

Πυρρίχιος Ασπροπύργου – Θρασύβουλος 4-2

 

Ο Πυρρίχιος Ασπροπύργου έκανε την μεγάλη ανατροπή και επιβλήθηκε με 4-2 του Θρασύβουλου κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο «βήμα» για την παραμονή του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΔΑ. Οι φιλοξενούμενοι, «άνοιξαν» το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον τερματοφύλακα τους, Μολντάβαν, ο ποίος έκανε το βολέ με τον Παλατσίδη να μην μπορεί να αποκρούσει την μπάλα και να καταλήγει στα δίχτυα του, με τον Αγγελιδάκη στο 56’ να διπλασιάζει τα τέρματα τους (0-2). Ωστόσο, στην επανάληψη, η ομάδα του Ασπροπύργου μείωσαν αρχικά σε 1-2 με τον Παντελή στο 58’, με τον δύο λεπτά μετά Τσούφλα (60’) να φέρνει το ματς στα «ίσια» (2-2). Ο  Πιπερίδης Ι. στο 70’, «υπέγραψε» την μεγάλη ανατροπή ενώ ο Κέλι οκτώ λεπτά μετά (78’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Παλατσίδης, Λαζαρίδης, Μερκάι (84’ Πουρουζίδης), Κέλι, Παντελής, Πιπερίδης Γ., Σότα (88’ Ευαγγέλου), Αποστολόπουλος (57’ Πιπερίδης Ι.), Σερταρίδης, Παπαδόπουλος, Καραδήμας (53’ Τσούφλας)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μολντάβαν, Καπουράνι Χ., Μιχαηλίδης, Πετράκης, Σφακιανάκης Κ., Κώτσος, Λώλος, Καπουράνι Ν. (80’ Αρχίρα), Μετοχιάτης (75’ Ευθυμιάδης), Καψάλας (69’ Λιόσης), Αγγελιδάκης

 

Related posts

“Aέρας” από την Μάνδρα!

Abola Team

ΕΠΣΔΑ: Τα σημερινά (23/2) αποτελέσματα

Nάσος Φακίδης

Φιλικό 3-0 η Μικρασιατική Μεγάρων στην Κορινθία

Abola Team 2