free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Ψάχνουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα»

Το σύνθημα για νίκη επί του Ιάσονα έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ολοκληρώνει ο ΑΟ Χαϊδαρίου την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου δύσκολου εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ιάσονα.

Στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο είναι διάχυτη η αισιοδοξία για τη έκβαση της αναμέτρησης, δεδομένου ότι η ομάδα έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Παράλληλα, κανείς δεν παραγνωρίζει το γεογνός ότι ο αντίπαλος θα κληθεί να παίξει ένα από τα τελευταία του δυνατά χαρτιά όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, ωστόσο, η πίστη στις δυνατότητές τους είναι ξεκάθαρη όπως φυσικά και η δίψα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Χαρακτηρισιτκές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη:

«Ξεκάθαρή μας επιδίωξη, είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, ώστε να αποδείξουμε ότι εκπροσωπούμε επάξια μία ομάδα με το ειδικό βάρος, τη ιστορία και τη δυναμική του ΑΟ Χαϊδαρίου. Σίγουρα λαμβάνουμε υπόψη ότι ο Ιάσονας δίνει τον δικό του

αγώνα για την επίτευξη της παραμονής, όμως εμείς έχουμε διαφορετικούς στόχους και αποσκοπούμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Επίσης, θέλουμε να βάλουμε τις υγιείς και στέρεες βάσεις και για την επόμενη χρονιά, ενώ παράλληλα περιμένουμε να επιστρέψουμε στο κάστρο μας, το «Τ. Χαραλαμπίδης», το οποίο έχει αποκτήσει άλλη όψη μετά την ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου».

Μοναδική απουσία θα αποτελέσει ο Χάρης Μίχος, που θα λείψει λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών  του υποχρεώσεων. 

 

Related posts

Ενίσχυση με Παναγιώτη Ζήση για τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Παπακωστούλης (Τράχωνες):”Χάσαμε από δικά μας λάθη”(vid)

abola10

Γιαννουλάκης (Σούρμενα): “Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”

abola10