free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κρατάει την τύχη στα χέρια του ο Χαραυγιακός

 

Με νίκη την τελευταία αγωνιστική ο Χαραυγιακός θα “σφραγίσει” την παραμονή στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Χάρη στην επιβλητική νίκη του με 4-1 κόντρα στον ΑΟ Χαλκίδας, οι “νερατζούρι” κρατάνε την τύχη στα χέρια τους την τελευταία αγωνιστική, αφού αν νικήσουν, δεν τους νοιάζει τι θα γίνει στα άλλα ματς. Σίγουρα, μόνο εύκολο δεν είναι να κερδίσεις όταν υποδέχεσαι την πρωταθλήτρια ομάδα του Αιγάλεω, αλλά δεν παύουν αυτά να είναι τα δεδομένα για τους παίκτες του Ρόπα.

Από την άλλη, υποβιβάστηκε και με μαθηματικό τρόπο η ομάδα της Χαλκίδας, παρότι έχει ένα ματς λιγότερο. 

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 6′ ο Βαρουξάκης με πλασέ, στο 27′ ο Παπαγγελής με σουτ, στο 35′ ο Βιέννας με σουτ και στο 54′ ο Βαρουξάκης με σουτ. Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει στο 23′ με τον Παπαδάκη.

Διαιτητές: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Οικονόμου-Πλάκας (Δυτικής Αττικής)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας): Βακερλής, Παπαγγελής, Νυφαδόπουλος, Μαραγκουδάκης (72′ Γιαννής), Μιχελής, Κόντι, Κασσιανός, Βιέννας, Βαρουξάκης (69′ Πλούμης), Παρασκευόπουλος (61′ Αγγελόπουλος), Φερεντίνος (78′ Κλείτσικας)

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Οικονόμου-Δημήτρης Αϊνδιλής): Ευαγγελινός, Κολοβός (51′ Ρούμπος), Δούλος, Σχίζας, Βουρνάζος (32′ Τόλης), Γκούρλας (69′ Σπυράκης), Παπαδάκης, Πατερίτσας, Μπασινάς (61′ Παλαιολόγος), Ντάμπος, Σταματόπουλος.

 

Related posts

Ατρόμητος Χιλιομοδίου: Επιστροφή στην έδρα του και έντεκα νέοι ποδοσφαιριστές

Γιώργος Ανανίδας

Ο Χαραυγιακός ευχαριστεί

abola10

Άγιος Ιερόθεος: Θετικός στον κορονοϊό ποδοσφαιριστής, μπήκε άμεσα σε καραντίνα

Γιώργος Ανανίδας