free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Θα επιστρέψουμε αργά ή γρήγορα στην Α’ Κατηγορία»

Την άποψη ότι η Αγία Ελεούσα θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα στη θέση όπου αρμόζει στην ιστορία της, εξέφρασε ο τεχνικός των «κυανόλευκων»« Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν μέχρι τέλους τις πιοθανότητες που τους αναλογούν για την εκπλήρωση του μεγαλεπίβολου στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΑ παρουσιάζονται άπαντες στην Αγία Ελεούσα.

Τη στιγμή όπου οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν είναι με το μέρος των «κυανόλευκων» με βάση τα βαθμολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, δύο «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ,  ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος, έσπευσε να δώσει το στίγμα του,

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου των δυτικών προαστίων, ο επιτυχημένος τεχνικός στάθηκε στο μεγαλείο και τη δυναμική της ομάδας.

 

Αναλυτικά το μήνυμα του Τάκη Γιαννόπουλου στο apeagiaeleousa1936.gr:

 

«Θέλω να ευχηθώ στον κόσμο καλές γιορτές, Καλή Ανάσταση με Υγεία.

 

Εμείς θα δώσουμε έμφαση στα δύο τελευταία ματς, θέλουμε να κάνομε δύο νίκες και θα περιμένουμε κάποιο δώρο από τους άλλους. Δυστυχώς, πλέον, η άνοδος δεν είναι στο χέρι μας.

 

Η Α’ Αθηνών για εμάς είναι σε έναν δρόμο που λέγεται «επιστροφή», για άλλους είναι ένα όνειρο.

 

Όταν την κάνουμε αυτήν την επιστροφή, θα παραμείνουμε σε μια κατηγορία που μας ανήκει. Οι άλλοι θα πρέπει να προσέξουν μήπως το όνειρο αυτό γίνει εφιάλτης.

 

Θα επιστρέψουμε αργά ή γρήγορα και να είναι όλοι σίγουροι ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί».

 

Related posts

Τέλος ο Τερλελής από τον Άγιο Δημήτριο!

Kώστας Παλαιολόγος

Αθηναΐδα: Ανανέωση με τον Φιλίππου, ξεκινάει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν

Γιώργος Ανανίδας

Παρελθόν ο Κώστας Λάππας από την Αγία Ελεούσα