free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας «Όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί κόντρα στον Άρη Καλαμακίου»

Στον επερχόμενο αγώνα μπαράζ κόντρα στον Άρη Καλαμακίου στρέφει την προσοχή του ο προπονητής του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας

 

 

Τη στιγμή όπου μετρούν αντίστροφα στον Ιπποκράτη για το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΟΠΣΑ κόντρα στα Πράσινα Πουλιά, η σκέψη και η προχοή όλων περιστρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην επερχόμενη μπαράζ κόντρα στον Άρη Καλαμακίου.

 

Ένα παιχνίδι κομβικό, όπου η ομάδα των δυτικών προαστίων θα κληθεί να παίξει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ζαμπέτα: «Επιστρέψαμε από τις γιορτές του Πάσχα για να δώσουμε το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι της κανονικής περιόδου κόντρα στα Πράσινα Πουλιά και κατόπιν να θέσουμε στην τελική ευθεία την ποετοιμασία μα ςενόψει του αγώνα μπαράζ με τον Άρη Καλαμακίου, κόντρα στον οποίο θα αγωνιστούμε με μειονέκτημα έδρας. Από την πλευρά μας θα επιχειρήσουμε να προετοιμαστούμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

 

Η τεχνική ηγεσία του Ιπποκράτη κόντρα στα Πράσινα Πουλιά θα στερηθεί τνω υπηρεσιών του Βαλεντίνου Λουκάκη, ο οποίος στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του και θα είναι σ εθέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του κόντρα στον Άρη Καλαμακίου.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΠΑΤΡΙΚΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Abola Team 3

Απόλλων Περιστερίου-Ελαφρά Ταξιαρχία 0-2

Abola Team 3

Έναρξη της σεζόν 2018-2019, για τον Αστέρα Χαϊδαρίου

Ρένος Γιαμπουράς