free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει ο αρχηγός Τάσος Ψύλλιας στον Αστέρα Εξαρχείων

Στην επέκταση της επιτυχημένης του συνεργασίας με τον Αστέρα Εξαρχείων προχώρησε ο αρχηγός Τάσος Ψύλλιας 

 

 

 

Οριστικά με τη φανέλα του Αστέρα Εξαρχείων θα εξακολουθήσει να φιγουράρει και την επόμενη σεζόν ο Τάσος Ψύλλιας

 

Ο αρχηγός των πρωταθλητών του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ ακι από τους σημαντικότεορυς συντελεστές της ξέφρενης πορείας που σημαδεύτηκε από τη ιστορική άνοδο στην Β’ ΕΠΣΑ συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμε ςυπηρεσίες του στους νεοφώτιστους

 

Θα μπορούσε να τον πει κανείς και εμβληματικό αρχηγό για τον Αστέρα Εξαρχείων, καθώς τα τελευταία 5 χρόνια ο 35χρονος αρχηγός της ομάδας αγωνίζεται με τα «μαύρα» του συλλόγου.

 

Κατά την περσινή σεζόν έπαιξε σε 25 παιχνίδια των πρωταθλητών και συμπλήρωσε 2157 λεπτά συμμετοχής, σημειώνοντας 3 γκολ. Μαζί με τις προηγούμενες χρονιές ο έμπειρος αμυντικός έχει παίξει 103 παιχνίδια με τον Αστέρα, έχοντας συμπληρώσει 8.418 λεπτά συμμετοχής, ενώ έχει πετύχει και 5 τέρματα, με την φετινή σαιζόν να θεωρείται η πιο παραγωγική του με τον σύλλογο του κέντρου. Να σημειώσουμε πως ο έμπειρος στόπερ έχει αποτελέσει και παίκτης της Κηπούπολης.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο αρχηγος του Αστερα Εξαρχειων Τασος Ψυλλιας ειναι ο 1ος παικτης που ανανεωσε για αλλη μια χρονια στον Αστερας, δεν χρειαστηκε καν να συζητησουν, αφου η επιθυμια και των 2 πλευρων ηταν να παραμεινει στην ομαδα για μια νεα χρονια».

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 18/2

Abola Newsroom

Αντώνης Βαζλαματζής (ΑΕ Ιλίου): “Προσωπική μου επιλογή το νέο μετραγραφικό μας απόκτημα ο 19χρονος επιθετικός Δημήτρης Γκάνιος δανεικός από το Καματερό”

Τάσος Ζαφειρίου

Επτά σπουδαίες μεταγραφές για τη Χρυσούπολη

Τάσος Ζαφειρίου