free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ανανέωσε και ο Διονύσης Χρονόπουλος με την Αθηναϊδα

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Διονύση Χρονόπουλο ανακοίνωσε η διοίκηση του Αλέξανδρου Κινδιλίδη

 

 

 

Τον προγραμματισμό της για την επόμενη ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν συνεχίζει ακάθεκτη η διοίκηση της Αθηναϊδας, με «μπροστάρη» τον πολύ δραστήριο και φιλόδοξο Πρόεδρό της Αλέξανδρο Κινδιλίδη. Με ξεκάθαρη επιδίωξη τη δημιουργία ενός ακαταμάχητου συνόλου, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να διεκδικήσει υψηλούς στόχους την νέα αγωνκισιτκή περίοδο.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα η «Κυρία» προχώρησε σ εμία ακόμη σημαντική ανανέωση συνεχίζοντας ακάθεκτη την προσπάθεια διατήρησης του βαισκού κορμού, που οδήγησε την ομάδα της Κυψέλης σε αυτή την ξέφρενη πορεία του δεύτερου γύρου στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Στο πλαίσιο αυτή η διοίκηση της Αθηναϊδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Διονύση Χρονόπουλου που είναι απαραίτητος και για τη νέα σεζόν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

 

«Η Διοικηση του Α.Ο ΑΘΗΝΑΙΣ ανακοινωνει την ανανεωση της συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστη Διονυση Χρονοπουλο.Ο ποδοσφαιριστης την προηγουμενη χρονια αγωνιστηκε 2467 λεπτα και ηταν απο τους βασικους συντελεστες την εξαιρετικης πορειας της Βασιλισσας της Κυψελης.⚽️??»

 

 

Related posts

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης 1-0 την ΑΕ Μεταμόρφωσης

Abola Team

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10

Αύξησε την διαφορά ο πρωτοπόρος Άτταλος

Abola Team