free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πατρικίδης: «Κλείνει ένας όμορφος κύκλος δύο ετών»

Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Χαϊδαρίου ο τεχνικός Θανάσης Πατρικίδης  έσπευσε να ευχαριστήσει τους πάντες

 

Σε αναζήτηση νέας προπονητικής στέγης βρίσκεται πλέον ο Θανάσης Πατρικίδης ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Χαϊδαρίου,.

Ο έμπειρος και ιδιαίτερα αξιόλογος τεχνικός, μετά από δύο χρόνια πολύ αξιόλογης πορεία, έκλεισε τον κύκλο του με την ομάδα των δυτικών συνοικιών και με αφορμή το δικό του τέλος εποχής, θέλης ενα εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά:

«Με πολλές αναμνήσεις όμορφων αλλά και δύσκολων στιγμών κλείνει για μένα ένας κύκλος δύο ετών στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Αστερα Χαϊδαρίου. Αποχωρώντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Αρβανίτη Ιωάννη και τον κυρία Σκόρδα Ιωάννη για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη συνεργασία στην αντρική ομάδα.Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Νίκη Κυριαζοπούλου για την υποστήριξή της στην ακαδημία και στους συναδέλφους προπονητές Σμαράγδα Δεμπεγιώτου, Ιωάννη Κυπρίου, Χρήστο Γιώτη, Κυριάκο Ψαρόπουλο και ιδιαίτερα στον άμεσο συνεργάτη και γυμναστή  Γιώργο Λινάρδο.Θα ήθελα,ακόμη,να ευχαριστήσω ξεχωριστά έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου τον συνεργάτη και πλέον φίλο Μάξιμο Κατικαρίδη. Κλείνω,εκφράζοντας την τιμή μου να συνεργαστώ με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές τα παιδιά της Κ16 και τους παίχτες της αντρικής ομάδας.

Related posts

Αστέρας Χαϊδαρίου-Προμηθέας 9-0

Abola Team 3

«Έκλεισε» Πιστόλη ο Ορφέας Αιγάλεω

Γ’ Εθνική: Το αυριανό (14/11) μενού στους επτά ομίλους

Abola Team