free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παραμένει ο Μπελεγρινης στις Ακαδημίες του Α.Ο. Χαϊδαρίου

Την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπελεγρίνη για την επίβλεψη των ακαδημιών του ανακοίνωσε ο Α.Ο. Χαϊδαρίου

Τον σχεδιασμό τους σε όλα τα τμήματα και κυρίως την γενικευμένη προσπάθεια για την άριστη οργάνωση και εύρυθμη λειτουργίας τους συνεχίζουν στον Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Η διοίκηση του φιλόδοξου και ιδιαίτερα δημοφιλούς σωματείου των δυτικών προαστίων επιχειρεί να δημιουργήσει τα εχέγγυα που θα οδηγήσουν το σωματείο σε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Ένα από αυτά ανάγεται στις υποδομές.Με τον Γιώργο Μπελεγρίνη να παραμένει στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ολοκληρώνεται το «παζλ» της τεχνικής ηγεσίας των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, καθώς και ο Γιώργος Μπελεγρίνης παραμένει στην θέση του για μια ακόμα χρονιά.

Ο Γιώργος είναι ως αθλητής αγωνίστηκε για περισσότερα από 7 χρόνια στην ομάδα μας και βεβαίως ανήκει στην ιστορική «ομάδα των φοιτητών», που εκτός των άλλων, πήρε και την μεγάλη πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ως προπονητής γράφει την δική του ιστορία στην ομάδα μας, όντας ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά της ακαδημίας μας και ικανός να «παράγει» τη νέα γενιά της «ομάδας των φοιτητών»!

ΧΑΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… ΓΙΩΡΓΟΣ!»

 

Related posts

Ισόπαλο (0-0) το ντέρμπι του πρώτου ομίλου

Abola Team

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Νέα χορηγία για τον Αθηναϊκό

Abola Team 2