free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ανακοίνωσε νέα εξάδα μεταγραφώνο φιλόδοξος Χαλκηδονικός!

Συνεχίζει απτόητη την μεταγραφική της ενίσχυση η νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων

Τίποτε δεν φαντάζει πλέον ικανό να σταματήσει την ξέφρενη κούρσα του Χαλκηδονικού στο μεταγραφικό παζάρι.

Η νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων εντείνει διαρκώς τις ενέργειές της που άπτονται στην όσο το δυνατον ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ με ποδοσφαιριστές ποιοτικούς, που έχουν όλα τα φόντα να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα και να την βοηθήσουν να εκπληρώσει τους στόχους της.

 

Κάτω από αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του Γιάννη Δάρα έφερε μετά από συντονισμένες ενέργειες

Αρκετούς αξιόλογους παίκτες, ικανούς να ηγηθούν στο δύσκολο εγχείρημα της ερχόμενης σεζόν. Ο λόγος για τον 22χρονο επιθετικό Γιώργο Δέδε, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ζοφριά και ξεχωρίζει για τις εκτελεστικές του ικανότητες, τους αμυντικούς Φώτη Δεσπτοπότουλο και Θέμη Πάλιουρα, τους οποίους πήρε «πακέτο» από την Κ-18 των Αγίων Αναργύρων, τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Σπύρο Παπαδέλη,. ο οποίος προέρχεται από τον Άτλαντα Θυμαρακίων.

 

Επίσης, με τη φανέλα του Χαλκηδονικού θα αγωνίζεται ο 20χρονος αμυντικός Νίκος Σταυρουλάκης, που προέρχεται από τον Εορδαίκό, όπως και ο 30χρονος φορ Θάνος Τσελεπής, που αποκτήθηκε από την Δραπετσώνα.

Μάλιστα, εντός των ημερών ενδέχεται να υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις παικτών, που αναμένεται να αποτελέσουν ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για τον τεχνικό Περικλή Παπαζαφειρόπουλο.

Related posts

Τα ματς του Σαβ/κου στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε η Νέα Ιωνία

Ρένος Γιαμπουράς

Πήρε και τον Στάθη Κατσικογιάννη η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος