free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κουφογιαννάκης: «Να πετύχουμε ανάλογη πορεία με πέρυσι»

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στο καλύτερο δυνατό σημείο ξεκινάει η Κοψαχείλα την προετοιμασία της, για την νέα απαιτητική σεζόν.

Ο Αντώνης Κουφογιαννάκης, ο οποίος θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας των νοτίων προαστίων για πέμπτη διαδοχική χρονιά σε δηλώσεις που μας παραχώρησε, θέλησε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα για το εγχείρημα της νέας απαιτητικής σεζόν:

«Ξεκινάμε την καινούρια χρονιά με πολλή όρεξη και αρκετή διάθεση για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Όλοι μας νιώθουμε πάρα πολύ καλά, νιώθουμε δυνατοί και το κυριότερο υγιείς, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε την ερχόμενη σεζόν.

Ξεκάθαρή μας επιδίωξη είναι να διεκδικήσουμε μία ανάλογη πορεία με την περυσινή περίοδο, όπου φτάσαμε στο σημείο να παλεύουμε με πολλές αξιώσεις για το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. Από εκεί και πέρα, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά, αποσκοώντας να δημιουργήσουμε ένα σύνολο πολύ αξιόλογο και ιακνό να φανεί ανταγωνισιτκό».

Στο μεταγραφικό επίπεδο, η Κοψαχείλα βρίσκετια πολύ κοντά στην απόκτηση ενός κλασικού φορ και ενός γρήγορου ακραίου μεσοεπιθετικού.

Related posts

Ο Ρούπτσος αντί του Σταμάτη στην τεχνική ηγεσία του Νεοπεντελικού

Abola Team 2

Πήρε Κούκο ο ΠΟΨ

Abola Team 3

Αγ. Θωμά, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Θάνο Τσούφλα και Δημήτρη Φασίτσα.

Ρένος Γιαμπουράς