free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Άλλες εποχές στον Ταύρο!

Ένα πολύ μεγάλο φιλικό παιχνίδι, που θύμισε άλλες εποχές, έγινε στον Ταύρο με τον Φωστήρα να αναδεικνύεται ισόπαλος με την Καλαμάτα με 1-1
Ο “φονέας” ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με ωραία κεφαλιά του Σάμιου. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη και κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα στα ίσια στο 67ο λεπτό. Σέντρα του Στεργίδη, κεφαλιά του Κουϊρουκίδη και γκολ για το τελικό 1-1. Η “μαύρη θύελλα” στην συνέχεια έχασε και άλλες ευκαιρίες για να πάρει τη φιλική νίκη.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
Φωστήρας: Αθανασόπουλος, Αλεξίου, Καλιμούκος, Αργκιλέσι, Μπιμπισίδης, Πανάκης, Ηλιάδης, Πισσας, Σάμιος, Μαρίνου, Μπερνιδάκης (Κωνσταντινιδης, Κουτσούμπας, Μιτα, Χατζηεμμανουήλ, Κουλούρης, Ασημάκης, Παληγιώργος, Κόλλιας, Πετριτάϊ, Πουρσανίδης, Μπέρτζος).
Καλαμάτα: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Γαλούπης, Ιντζίδης, Μάκος, Ζαχαρόπουλος, Τζόκιτς, Στεργίδης, Καζβιρόπουλος, Βουκμίροβιτς, Αλεξόπουλος. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Ράκιτς, Ψυχογιάννης, Κουιρουκίδης, Τσιβελεκίδης, Τσιγάρος, Χαρλέπας, Ρουμελιώτης, Δήμος, Γκελκέρια, Τσαταλπασίδης, Σάμσον, Ακριστινέϊ.

Related posts

ΓΣ Αργυρούπολης-Αγ. Θωμάς 1-1

Abola Team 3

Επιστολή ΕΣΗΕΑ σε Δημητρίου για το απαράδεκτο γεγονός στην Ηλιούπολη

abola10

Χατζηαλέξης: Διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα…

Abola Team