free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αρίδας ο “4ος”

Ακόμα ένας παίκτης των ακαδημιών που θα βρίσκεται στην Ανδρική ομάδα του Παλληνιακού. Συγκεκριμένα ο 4ος που ανεβαίνει φέτος,ο λόγος για τον 16χρονο Χρήστο Αρίδα που αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια στις ακαδημίες της ομάδας.Παρακάτω η ανακοίνωση του Παλληνιακού:
Ένα ακόμη ταλέντο από τα τμήματα υποδομής μας πήρε το «εισιτήριο» για την ανδρική ομάδα του Παλληνιακού, μετά από σχετική εισήγηση του προπονητή μας σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των ακαδημιών. Ο λόγος για τον Χρήστο Αρίδα, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τα κιτρινόμαυρα.
Ο Αρίδας είναι 16 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και επιθετικός και ανήκει τα τελευταία τρία χρόνια στην οικογένεια του Παλληνιακού. Ο νεαρός άσος ξεχώρισε με τη δουλειά και το πείσμα του και έγινε ο τέταρτος παίκτης μας για φέτος που θα στελεχώσει την ανδρική μας ομάδα από τις ακαδημίες.
Με αφορμή την προώθησή του στο ανδρικό τμήμα ο Χρήστος Αρίδας τόνισε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Παλληνιακού που μου δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα που τα τελευταία χρόνια μου έχει προσφέρει εμπειρία, γνώση και χαρούμενες στιγμές. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ όλους και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες».
Χρήστο σε καλωσορίζουμε στην ανδρική ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία!

Related posts

Φιλική νίκη ο Αήττητος Σπάτων με Αιγάλεω

Abola Team 3

Την Κυριακή στις 6μμ η ομάδα μας υποδέχεται τον Ηλυσιακό στο 3ο φιλικό προετοιμασίας!

Ρένος Γιαμπουράς

Παρελθόν ο Πέρρας από το Κιάτο

Abola Team 2