free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τα… χρειάστηκε η Δόξα Βύρωνα!

Πολύ δύσκολα και με την διαδικασία των πέναλτι, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, η Δόξα Βύρωνα κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν δημιούργησαν φάσεις και δεν το κατάφεραν πάρα την αριθμητική υπεροχή που είχαν από το 81΄, όταν αποκλήθηκε ο Κούρτης. Το 0-0 έμεινε τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση, με την αποβολή του Τσουτάκ στο 120′, απλώς να φέρνει στα ίσια τις δύο ομάδες και στους παίκτες που ξεκίνησαν τα πέναλτι. Εκεί πιο ικανή και τυχερή, οι γηπεδούχοι πήρα την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-1
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:
ΔΟΞΑ ΒΎΡΩΝΑ: Μεϊμάρογλου, Τσακμάρης (46’ Αγγελακόπουλος), Κοντογιάννης, Κίλλιας, Παττακός (63’ Παναγιωτόπουλος), Μωροσάνου, Τσουτάκ, Χαλβατζής, Ταμπουράκης, Παναγάκος, Κουτσασπίκης (38’ Κοσυβάκης, 93’ Μίζιος).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραμαλίγκας, Κράβαρης, Αχλάτης (93’ Π. Ραυτόπουλος), Μακρής (67’ Καμαρέτσος), Λάσκαρης, Μπίντζας, Διονάτος, Κούτρης, Παλαυγέρης (82’ Παπανικολάου), Ζαρκάδας, Βαββάς (46’ Δ. Ραυτόπουλος).

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΙΓΆΛΕΩ -ΧΑΛΆΝΔΡΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-0 5-11-16 VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Ελεύθερος από τα Πετράλωνα ο Χρήστος Ντέντια

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Όλη η αγωνιστική δράση στην Αθήνα

Abola Team