free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΕΠΟ

Νίκη-πρόκριση για την Εθνική Κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων νίκησε και στον δεύτερο αγώνα της στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU17, αυτή τη φορά την Αλβανία με 1-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ιρλανδίας επί της διοργανώτριας του ομίλου Λιθουανίας με 6-0, προκρίθηκε, όπως και οι Βρετανοί, στη φάση Elite.
Η Ελλάδα και η Ιρλανδία που έφτασαν τους έξι βαθμούς με ισάριθμες νίκες σε δύο αγώνες, εξασφάλισαν την πρόκριση ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του μεταξύ τους αγώνα για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου, που απλώς θα κρίνει την πρωτιά και του αγώνα Αλβανίας-Λιθουανίας που θα κρίνει την τρίτη θέση.
Το γκολ της νίκης στην αναμέτρηση με την Αλβανία σημείωσε η Παπαθεοδώρου στο 43ο λεπτό, αλλά το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η ελληνική ομάδα είχε τον ολοκληρωτικό έλεγχο του παιχνιδιού και είναι χαρακτηριστικό ότι κατέγραψε 18 προσπάθειες για γκολ, έναντι μίας της Αλβανίας.
Ελλάδα: Παναγιωτοπούλου, Κοκμότου (65’ Σκοτεινιώτη), Σαββίδου, Παυλοπούλου, Παπαγεωργίου, Μπαξεβάνου (82΄Νιαβραδάκη), Παπαθεοδώρου, Τουρετζόγλου (46’ Κατσάνου), Πλακιά (30’ Μαρκούτσα), Αβράμογλου (82’ Μαυρομάτη), Γιαννάκα.

Αλβανία
: Χίσκα, Αβουλίγια, Τανούσι, Γκέργκι, Χαμονίκα, Ριζάλαρα, Ιλιάντι, Μούσα, Τσάκα (51’ Αρμόκου), Καλάγια, Μέμα.
Η Βαθμολογία και το πρόγραμμα του 7ου ομίλου.

Related posts

Το ανανεωμένο σχέδιο που θα παρουσιάσει η ΕΠΟ για τη μορφή του κυπέλλου

Abola Newsroom

Παναγιώτης Διακοφώτης: Μίλησε για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Γιώργος Ανανίδας

Η 17χρονη Γκολκίπερ του ΑΟ Τραχώνων Τόνια Βαρβαροπούλου

Τάσος Ζαφειρίου