free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα

Έτοιμοι είναι στα Σούρμενα για το εναρκτήριο ματς της σεζόν κόντρα στο Ρουφ.
Σε έναν απαιτητικό όμιλο και κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο, οι ποδοσφαιριστές των Σουρμένων συνεχίζουν την προετοιμασία τους, η οποία και έχει μπει στην τελική ευθεία ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας (22/9).
Στον οργανισμό των «μελανέρυθρων» γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση, αφού το Ρουφ θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο, όμως, ξέρουν και οι ίδιοι τις δυνατότητες που έχουν και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αγωνίζονται στην έδρα τους όπου και πάντα αντλούν μεγάλη δύναμη μπορούν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με το δεξί.
Στα Σούρμενα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προχώρησαν σε στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις χωρίς… τυμπανοκρουσίες ώστε η ομάδα να ενισχυθεί στα αδύνατα στοιχεία της, κάτι που φαίνεται να τα κατάφερε, αν ρίξουμε μία πιο προσεκτική ματιά στο βιογραφικό των παικτών που αποκτήθηκαν.
Υπενθυμίζουμε πως τα μελανέρυθρα για τη νέα σεζόν θα φοράνε οι Φαμπίνιο, Σκυριώτης, Κώτσης, Μακρυγιάννης, Εξαρχάκος, Χέλμης και Γιαννουλάκης.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:00 και όχι στις 11:00 όπως ήταν συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια.
Τέλος να υπογραμμίσουμε πως από τα Σούρμενα αναφέρουν ότι θέλουν την παρουσία του κόσμου τους στην πρεμιέρα.
Όπως τονίζουν: «Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται την παρουσία του κόσμου και τη στήριξή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ευχόμαστε οι φίλαθλοί μας θα δώσουν δυναμικό παρών».

Related posts

Τα Σούρμενα 3-1 εκτός την Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 2

Θανάσης Βάλσαμος (Ελπίδα Αγ.Αναργύρων)

admin

«Μπαμ» με Κακλαμάνο ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Ρένος Γιαμπουράς