free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πρεμιέρα για το Ρουφ στην έδρα του!

Μετά τη μεγάλη νίκη του Ρουφ μέσα στα Σούρμενα η “Αούστρια” την Κυριακή αγωνίζεται στην έδρα της με τη Λυκόβρυση.
Δυναμικό ήταν το παρών που έδωσαν οι φίλοι του Ρουφ μέσα στην έδρα των Σουρμένων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου και η ομάδα τους τούς έβγαλε… ασπροπρόσωπους αφού έφυγαν χαρούμενοι μετά τη νίκη.
Την Κυριακή η ομάδα κάνει πρεμιέρα στην έδρα της για το φετινό πρωτάθλημα όπου και υποδέχεται τη Λυκόβρυση και όπως είναι λογικό από το Ρουφ περιμένουν τον κόσμο να είναι δίπλα τους και σε αυτή την αναμέτρηση.
Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν:
«Την Κυριακή στις 16:30 η ανδρική ομάδα υποδέχεται την Λυκόβρυση στο Ρουφ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θέλοντας να συνεχίσει τις νίκες μετά το νικηφόρο πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα από τα Σούρμενα.
Επίσης να αναφέρουμε ότι καλούνται όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας (συνοδευόμενα από τους γονείς τους) από τα τμήματα Κ-8, Κ-10, & Κ-12 να έρθουν στο γήπεδο με τις εμφανίσεις των αγώνων ώστε να τα βάλουμε μέσα στο γήπεδο κατά την είσοδο των ομάδων.
Θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 16:00. Επίσης καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν και να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας».

Related posts

Τα αποτελέσματα της Α’ ΕΠΣΑ (Σάββατο 21/9)

Abola Team

Γκλεγκλές ”Να μάθουμε από τα λάθη μας στον Άρη Πετρούπολης μέσα από την πρόκριση στο Κύπελλο”

Abola Team 3

Εκλέγεται στις 14/6 Δ.Σ. στην Νέα Ιωνία