free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σπουδαία πρόκριση για τη Διάνα!

Νικηφόρα πέρασε η ομάδα της Ηλιούπολης από το Ρουφ επικρατώντας με 2-1 και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!
Ικανή για να πρωταγωνιστήσει δείχνει φέτος η Διάνα Ηλιούπολης! Οι “κυανέρυθροι” όχι μόνο έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά ταυτόχρονα πέτυχαν σπουδαία πρόκριση για το Κύπελλο ΕΠΣΑ μέσα στο Ρουφ επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου.
Βέβαια σε αυτό το σημείο θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στην εμφάνιση των γηπεδούχων, που ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως η αστοχία τους δεν τους επέτρεψε να βρεθούν μπροστά στο σκορ, ή έστω το 0-2 να το κάνουν 2-2 και να στείλουν το ματς στην παράταση.
Χωρίς αμφιβολία αν συνεχίσει με αυτές τις εμφανίσεις η “Αούστρια” δύσκολα θα χάσει βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Όσον αφορά το πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης χάνοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με κορυφαίες το δοκάρι του Μπανιά στο 20′ και το σουτ του Λελούδα στο 32′ που σταμάτησε στα σώματα.
Οι φιλοξενούμενοι όμως αρκέστηκαν σε μία ευκαιρία και καλή για να ανοίξουν το σκορ και συγκεκριμένα στο 36′ με την άπιαστη κεφαλιά του Φάρου (μετά από σέντρα του Καλλέργη). Ένα λεπτό αργότερα, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για δεύτερη φορά, αφού κέρδισαν πέναλτι που αξιοποίησε στο έπακρο ο Κετσετζόγλου κάνοντας το 0-2 (η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού του Ρουφ).
Μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα η μπάλα φαίνεται να βρίσκει σε χέρι αμυνόμενου της Διάνας, όμως ο ρέφερι το θεώρησε ακούσιο και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν εξίσου δυνατά και ευτύχησαν να μειώσουν γρήγορα στο σκορ και συγκεκριμένα στο 55′ με το Σωτηριάδη. Οι κόκκινοι συνέχιζαν να πιέζουν πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα στο 72′ με τον Μπανιά, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και με εξαίρεση ένα ωραίο αναποδογυριστό σουτ του Τεττέι στο 84′ που κατέληξε άουτ δεν δέχτηκαν άλλη φάση και μάλιστα ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και ένα τρίτο τέρμα αν είχαν πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.
Διαιτητές: Μαράνος, Καραγεώργος, Μητράκος
ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Κουνάδης, Βενάρδος, Τομπουλίδης (75′ Παλάτσιος), Μπένα, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τύρπος, Επιτροπάκης (46′ Ρούπι), Ζευκιλλής (46′ Δανασής), Τέττει, Λελούδας (65′ Γαλάνης).
ΔΙΑΝΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Κόρρας, Δάρρας Α., Δάρρας Π., Μπακογιάννης, Πανίδης, Μπαρδάκης, Καλουδιώτης (87′ Τζιβελέκης), Φάρος (81′ Μπαλαφούτης Χρ.), Καλλέργης (90+1 Μπαλαφούτης Α.), Κετσετζόγλου, Ζιώβας (46′ Μπουραζάς).

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Φωτογραφία της Κ12 της Ηλιούπολης, με την Κ19 της Εθνικής Ελλάδος

Παντελίδης Mάνος

Ένας παλιός γνώριμος στο Ηράκλειο!

abola10