free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλιάδης: «Υπάρχει δίψα για διάκριση στους Τράχωνες»

Δηλώσεις στο «Abola» παραχώρησε ο πολύπειρος μέσος των Τραχώνων Γιώργος Μανωλιάδης.
Χωρίς αμφιβολία το ξεκίνημα των Τραχώνων στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ είναι πολύ θετικό με την ομάδα του Αλίμου να μετράει τέσσερις νίκες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές.
Έτσι, φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, παρέα φυσικά με Ρουφ και Διάνα Ηλιούπολης που επίσης μετράνε το απόλυτο των βαθμών και δεν θεωρείται τυχαία από πολλούς η ευχάριστη έκπληξη σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Με την ευκαιρία αυτή συνομιλήσαμε με τον ποδοσφαιριστή των Τραχώνων, Γιώργο Μανωλιάδη, ο οποίος και δεν μας έκρυψε τη δίψα που υπάρχει στη φετινή ομάδα για διάκριση.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Είμαστε μία ώριμη ομάδα που έχει δίψα για διάκριση και έχουμε πολλούς παίκτες που είναι στην κατάλληλη ηλικία για να πάνε καλά. Παρότι είμαστε νέα ομάδα έχουμε ομοιογένεια και αυτό μας βοηθάει να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο.
Θέλουμε να πάμε ψηλά, δε λέμε φυσικά πως θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα! Νομίζω, όμως, πως είμαστε από τις δυνατές ομάδες και μπορούμε να είμαστε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Να είμαστε με λίγα λόγια ένας… βραχνάς για τους υπόλοιπους διεκδικητές».
Με το Γιώργο Μανωλιάδη να συνεχίζει:
«Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω πως έχουμε δέκα καινούρια παιδιά στην ομάδα τα οποία προέρχονται από την ακαδημία μας, η οποία και είναι από τις μεγαλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, κάτι που δείχνει πως η ομάδα δίνει την απαραίτητη προσοχή στα νέα παιδιά».
Για το τελευταίο παιχνίδι με το Καματερό, ο «Μανόλο» τόνισε:
«Το Καματερό πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ειδικά στην έδρα του. Η αλήθεια είναι πως δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι για φέτος και θα χαρακτήριζα τη νίκη μας… επαγγελματική».
Τέλος δε γινόταν να μη ρωτήσουμε το Γιώργο Μανωλιάδη για το παιχνίδι που έρχεται με τα Σούρμενα, οπού είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εκείνον, αφού για χρόνια φόρεσε τη φανέλα της ομάδας με αυταπάρνηση και μάλιστα υπήρξε αρχηγός της.
Ο ίδιος μας παρέπεμψε σε μία ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook στην οποία και αναφέρει τα εξής:
«Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και την ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά είναι αναλλοίωτη. Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την πρώτη Κυριακή, που ενώ έπαιζα στον κήπο της πολυκατοικίας που διέμενα τότε (περίπου 200μ από το γήπεδο), άκουσα από μακριά μια ιαχή: γκοοολ… (πρέπει να το είχε βάλει ο Πλατινάκης). Για τους πολύ γνωστούς μου βέβαια αυτό είναι γνωστό. Για τους υπόλοιπους ξεκαθαρίζω ότι θα είναι ένα όμορφο ματς ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες».

Related posts

Έλλειπε το γκολ από το ματς Νέας Σμύρνης – Αστέρα Ζωγράφου

Abola Team

21/8 αρχίζουν οι Παίδες και 23/8 οι Νέοι στην Αγ. Παρασκευή-Φιλική ισοπαλία η ανδρική ομάδα με τον Αστέρα Βάρης

Abola Team 3

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Δηλώσεις Οντατζή και Βεϊζάι

abola10