free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Δηλώσεις Καζαντζή και ευχαριστίες για φιλοξενία

Μετά από ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Σούρμενα, αναφέρουν πως αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον ΑΟ Χαϊδαρίου για τη φιλοξενία και πως επιφυλάσσονται να την ανταποδώσουν στο παιχνίδι του β’ γύρου.
Επίσης συγχαίρουν το διαιτητικό τρίο (Σφακιανάκης, Καρατζίκας και Καλοπίσης) που τα πήγαν εξαιρετικά.
Τέλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο άμεσος συνεργάτης του Ταπραντζή,  Γιώργος Καζαντζής, υπογράμμισε τα εξής για το παιχνίδι:
«Ξέραμε ότι το παιχνίδι με το Χαϊδάρι θα ήταν πολύ δύσκολο. Μπορεί να είναι μία ομάδα που άλλαξε το ρόστερ της κατά πολύ τη φετινή χρονιά, όμως, δεν παύει να είναι μία καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να δυσκολέψει τους αντιπάλους της.
Από την πλευρά μας ξεκινήσαμε καλά το ματς είχαμε κατοχή μπάλας, φτάναμε στην περιοχή αλλά δεν απειλούσαμε ουσιαστικά, αλλά μετά το 25’ δεν ήμασταν καθόλου καλοί, με το Χαϊδάρι να έχει ευκαιρίες, αλλά ευτυχώς αποσοβήσαμε το γκολ.
Όμως στο δεύτερο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι, είχαμε τις στιγμές μας, όμως δεν βρήκαμε το γκολ που τελικά θα μας χάριζε τη νίκη, την οποία νομίζω πως αξίζαμε. Δεν απογοητευόμαστε και στεκόμαστε πλέον στο επόμενο παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο στην έδρα μας απέναντι στην Κηπούπολη».

Related posts

Μια ακόμα ισοπαλία ο Πανερυθραϊκός, έμεινε στο 0-0 απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου

Abola Team 3

Ανανέωσε ο Πιτεράς με τον Πανερυθραϊκό

Kώστας Παλαιολόγος

Ο Κένταυρος Βριλησσίων 1-0 εκτός τον Ήφαιστο

Abola Team 3