free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΑ΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΡΟΥΦ: Νίκη για την μοναξιά της κορυφής

Μετά την ισοπαλία ανάμεσα στα Σούρμενα και την Ηλιούπολη δίνεται η ευκαιρία στο Ρουφ να πιάσει κορυφή και μάλιστα να απολαύσει τη μοναξιά της! Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να κερδίσει τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου η οποία πλέον δεν έχει περιθώρια για απώλειες και κάθε ματς το βλέπει σαν τελικό.
Αυτό σημαίνει ότι η «Αούστρια» για να φτάσει στη νίκη πρέπει να παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, σε αντίθετη περίπτωση θα έχει πρόβλημα. Στους «κόκκινους» του Μάριου Παναγιώτου το γνωρίζουν καλά αυτό και σίγουρα είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για το παιχνίδι.
Μάλιστα από πλευράς Ρουφ έχουν εκδώσει ανακοίνωση στην οποία και καλούν τον κόσμο τους να είναι ο 12ος παίκτης τους για μία ακόμη αγωνιστική και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:
«Την Κυριακή όλοι στο γήπεδό μας στις 15:00 για να στηρίξουμε την ανδρική μας ομάδα στον αγώνα με αντίπαλο την Θύελλα Αγ. Δημητρίου. Επιβάλλεται να είμαστε όλοι εκεί και να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο ώστε να παραμείνει η ομάδα μας στην κορυφή του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος».

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές του σαββατοκύριακου (12-13/1)

Nάσος Φακίδης

Οι Αγ. Ανάργυροι 2-1 εκτός τον Κένταυρο Βριλησσίων

Abola Team 3

Βάσσιος: “Τα Σούρμενα πρώτα απ’όλα είναι ιδέα” (video)

abola10